Problemy z Fellow'em

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
G.Gn7

Problemy z Fellow'em

Post autor: G.Gn7 »

Wiecie co? Kiedy włączam Fellow lub WinFellow To niby wszystko jest spoko! Lecz kiedy chcę sobie zagrać w niektóre gry, to nagle wszysko się WALI!!!! Np w grze Superfrog HORROR! Na ekranie nie widać ŻABY!!!
Mogę nią chodzić po planszy ale nie widać w ogóle! To samo WORMS!
Na ekranie nie widać kursora myszy oraz aktywnych robaków! Gra Goal
niby się włącza ale widać tylko biały ekran!(choć muza gra). A w grze
SoccerKid Chodzę chłopcem ale piłka gdzieś nie kontrolowanie ZNIKA. Po prostu spada w dół poza ekran!(Zresztą sami zobaczcie!!! :evil: )
:x Co mam zrobić ?! Czyżby Emulator z gatunku Fellow to jeden wielki KIT ??? :shock:
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Czyżby Emulator z gatunku Fellow to jeden wielki KIT ???
Sam sobie odpowiedziales na to pytanie :) Sprobuj pod UAE, moim zdaniem emulacja jest oddana duzo wierniej w tym emulatorze.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Fellow nie był dawno rozwijany. Choć podobno ostatnio coś się tam ruszyło. Zaletą tego emulatora jest to ,działa płynnie na słabych komputerach.
S.E.G.A RULES Obrazek
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Ja mam obydwa emulatory z Amiga Elbi i Win Uae jest pięć razy lepszy a fellow nie jest taki zły działa mi dobrze ale ani SAVE tam nie zrobisz ani wszystkie gry ci nie odpali.Zresztą z Fellow podobnie miał mój kolega włączył franko wszystko dobrze ale nikogo się nie mogło uderzyć ani nikt nie mógł jego uderzyć. Po czym wkurzył się i wywalił fellow i miał gdzieś amigowe emulatory. :lol:
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

Jedyną grą, jaką udało mi si e w 100% bezproblemowo odpalić na Fellow był Mortal Kombat II
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
ODPOWIEDZ