Mi nie chcieć się uruchomić Cannon Fodder.
Moderator: GTW
- Jedi
- Kontakt:
Mi nie chcieć się uruchomić Cannon Fodder.
Jw. Uruchamiam na konfiguracji ECS13 i jak prosi mnie o dyskietkę 2 to daję jak ładnie prosi, a potem miga mi niebieski ekran i zarys dyskietki. Kto wie czemu?
--- EDIT ---
Acha używam emulatora Winuae 8.27.
--- EDIT ---
Acha używam emulatora Winuae 8.27.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- AlaN
Re: Mi nie chcieć się uruchomić Cannon Fodder.
STOP!Jedi pisze:(...) Jw. Uruchamiam na konfiguracji ECS13 i jak prosi mnie o dyskietkę 2 to daję jak ładnie prosi, a potem miga mi niebieski ekran i zarys dyskietki. Kto wie czemu? (...)
Oj, nie przeczytaliśmy na starcie jak skacze zajączek co zrobić przy wymianie dyskietek, oj nie nie......

Gdy poprosi o włożenie '2', wkładasz mu ją, gdy mignie raz na niebiesko - wyjmujesz '2' i wkładasz '1', po czym znów po mignięciu wkładasz powtórnie dysk '2'.
Działa? Działa

A swoją drogą jak już, to polecam wersję z 'FAIRLIGHT' na starcie: nic nie miga i ładuje od razu.
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
- Jedi
- Kontakt:
Re: Mi nie chcieć się uruchomić Cannon Fodder.
Działa! Dzięki AlaN.AlaN pisze:STOP!
Oj, nie przeczytaliśmy na starcie jak skacze zajączek co zrobić przy wymianie dyskietek, oj nie nie......![]()
![]()
. No i się zemściło
.
Gdy poprosi o włożenie '2', wkładasz mu ją, gdy mignie raz na niebiesko - wyjmujesz '2' i wkładasz '1', po czym znów po mignięciu wkładasz powtórnie dysk '2'.
Działa? Działa.
A swoją drogą jak już, to polecam wersję z 'FAIRLIGHT' na starcie: nic nie miga i ładuje od razu.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
-
- Kontakt:
-
To ja prosze lopatologiicznie co i kiedy wkladac.
Najpierw skacze zajaczek na zcarnym tle, jest on maly, po chwili pojawia sie taki kosmiczny na niebieskim tle i sa siakies adresy i pisze zeby dac enter zeby z tego wyjsc. Potem sa napisy na czarnym tle informujace o tym ze trza zmienia ale za cholere nie moge sie w tym polapac. Jestem poczatkujacy i narazie odpalalem tylko jeszcze jedna gre : Walker ale z nia nie bylo zadnych problemow.
a moze ktos ze chce mi podesla latwiejsza w uruchomieniu wersje: [email protected]
cokolwiek
oby dzialalo i byla muza
Najpierw skacze zajaczek na zcarnym tle, jest on maly, po chwili pojawia sie taki kosmiczny na niebieskim tle i sa siakies adresy i pisze zeby dac enter zeby z tego wyjsc. Potem sa napisy na czarnym tle informujace o tym ze trza zmienia ale za cholere nie moge sie w tym polapac. Jestem poczatkujacy i narazie odpalalem tylko jeszcze jedna gre : Walker ale z nia nie bylo zadnych problemow.
a moze ktos ze chce mi podesla latwiejsza w uruchomieniu wersje: [email protected]
cokolwiek

- norbi
- Moderator
- Kontakt: