Jak uruchomić wings of fury??? HELP!!!
Moderator: GTW
Jak uruchomić wings of fury??? HELP!!!
Prosze pomozcie mi jakos, wszystkie ustawienia mam dobrze i gdy pojawia sie obraz zeby wlozyc dyskietke to ja ją wkladam i nic sie nie dzieje:(
- Jedi
- Kontakt:
- !Gregor!
-
- Kontakt:
- Juras
N-dos nie ma chyba nic do autobootowania się dyskietki...Zobacz ile razy ładująca się automatycznie gierka używa okienka CLI (jest jak najbardziej dosowa)
Tu na pewno chodzi o obrazy dysków.
WinUAE - F12 - zakładka dyskietki - wybierz [...] właściwy obraz który chcesz wczytać (plik *.adf lub tam inny) i "OK"
Tu na pewno chodzi o obrazy dysków.
WinUAE - F12 - zakładka dyskietki - wybierz [...] właściwy obraz który chcesz wczytać (plik *.adf lub tam inny) i "OK"
- Jedi
- Kontakt:
Jak uruchomił grę to chyba wie gdzie się zmienia dyskietkiJuras pisze: WinUAE - F12 - zakładka dyskietki - wybierz [...] właściwy obraz który chcesz wczytać (plik *.adf lub tam inny) i "OK"
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Juras
Po pierwsze to chyba nie uruchomił...Jedi pisze:Jak uruchomił grę to chyba wie gdzie się zmienia dyskietki
Po drugie jeśli wie to ciężko będzie się pomylić: Wings of Fury to tylko jeden plik *.adf -> A plik jest tuZiomek pisze:Prosze pomozcie mi jakos, wszystkie ustawienia mam dobrze i gdy pojawia sie obraz zeby wlozyc dyskietke to ja ją wkladam i nic sie nie dzieje:(
Działa na konfiguracji ocs1.3
Tak na marginesie to nie jest dyskietka NDOS
Pozdrawiam