Felietonik pisze:"Amiga not dead"
Jak będzie można dostać taką vlepke
Ja zamówię te wlepki w firmie ,która się tym zajmuje. Oni je przyślą do mnie, a roześle je do wszystkich zainteresowanych. Ustaliliśmy ,że na wlepce nikt nie będzie zarabiał więc cena jednej wlepki z kosztami wysyłki będzie wynosić około 10 gr.
Dodam jeszcze, że wlepka ma wymiary 5x5cm i jest oczywiście kolorowa. Wlepki nie trzeba smarować żadnym klejem, wystarczy z drugiej strony odkleić biały papierek i wlepiać wlepiać wlepiać...
Mnie się Amiga żyje kompletnie nie podoba. Może jakies inne polskie, ale akurat to kompletnie. Wszystko żyje i co z tego Powraca dla przyszłości, to jest to.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
"amiga żyje" brzmi po prostu... bezpłciowo ? bezduszne ?
jak jeden z tych tekstów spotykanych w publicznych toaletach - kocham jolke, legia pany, amiga żyje, stefan w. to pedał itd. itp.
taki napis przy którymkolwiek z zaprezentowanych dotychczas projektów graficznych po prostu psuł by efekt - ładny boingball czy tam kolorowe logo i na dole "amiga żyje" brrrrr
back for the future brzmi nieźle po polsku - Wirus zaprezentował --> "powraca DLA przyszłości" :]
"Amiga żyje" i "Amiga not dead" sugeruje, jak dla mnie, że Amiga ma się źle, tylko banda zapaleńców twierdzi inaczej. Back for the future wygląda i brzmi najlepiej.