Misja Harolda
Moderator: GTW
- Łysy0800
Misja Harolda
Udało się komuś ukończyć?
Poleciałem do układu graficznego z ciałem jakiegoś kolesia, jednak tam nie mogę wyjść poza pierwszy ekran, tzn. przy krawędzi planszy nie pojawiają się strzałki, żeby przejść dalej.. Hem??
Poleciałem do układu graficznego z ciałem jakiegoś kolesia, jednak tam nie mogę wyjść poza pierwszy ekran, tzn. przy krawędzi planszy nie pojawiają się strzałki, żeby przejść dalej.. Hem??
-
- Łysy0800
Hmm, dzięki, ale chodzi o to, że jak polecę do układu graficznego (taki szary chodnik i jakaś rozmyta fotka budowli w tle) to nie dość że nic nie ma (szpadel, rzeźby itp) to jeszcze nie można wyjść poza ekran.. Hmm.. A może to nie jest system graficzny? Możesz mi napisać gdzie DOKŁADNIE trzeba uderzyć? Bo te nazwy trochę zakręcone..
-
Czekaj, mam oryginalną instrukcję - już piszę :
Ważne do ukończenia:
X1 - System biblioteczny => układ ESTER w innych mieszkają nieprzyjemne gryzonie (czyt. nic nie ma)
K2 - system diamentowy => układ K7
MUSI - system hodowlany => układ OBI
PIXL - nigdy tam nie leć - dopadnie Cię Wirus (ale nie ten z forum
)
GRAPH - system zwany potocznie Xenix => układ V2
EUN - system cmentarny => układ Z12a
ULA - system obserwacyjny => układ U23
G1 - zaginiony system => dostępny później ...
Gdy dolecisz do systemu graficznego, po wyjściu ze statku możesz natknąć się na mały kontakt, który, gdy go klikniesz doładujesz Harolda BIO-ENERGIĄ
- przejdź w lewo tam będzie dzieciak i szpadel) :
///jakby co - pisz => przeszedłem Harolda, Mentora, Eksperyment Delfin => więc jakby co przepchnę Cię tak samo, jak kret przeżre syf w zatkanej rurze od kibla

Na koniec myślę, że jednak źle trafiłeś
Ważne do ukończenia:
X1 - System biblioteczny => układ ESTER w innych mieszkają nieprzyjemne gryzonie (czyt. nic nie ma)
K2 - system diamentowy => układ K7
MUSI - system hodowlany => układ OBI
PIXL - nigdy tam nie leć - dopadnie Cię Wirus (ale nie ten z forum

GRAPH - system zwany potocznie Xenix => układ V2
EUN - system cmentarny => układ Z12a
ULA - system obserwacyjny => układ U23
G1 - zaginiony system => dostępny później ...
Gdy dolecisz do systemu graficznego, po wyjściu ze statku możesz natknąć się na mały kontakt, który, gdy go klikniesz doładujesz Harolda BIO-ENERGIĄ

///jakby co - pisz => przeszedłem Harolda, Mentora, Eksperyment Delfin => więc jakby co przepchnę Cię tak samo, jak kret przeżre syf w zatkanej rurze od kibla

Na koniec myślę, że jednak źle trafiłeś
- Łysy0800
Dzięki- sprawdzę na chacie (bo z neta korzystam na uczelni..)...
Mam pytanko do mentora- możesz tu zerknąć? viewtopic.php?t=1335&highlight=mentor
Chodzi mi o ten problem z ogłoszeniem po wylądowaniu na obcej planecie...
Mam pytanko do mentora- możesz tu zerknąć? viewtopic.php?t=1335&highlight=mentor
Chodzi mi o ten problem z ogłoszeniem po wylądowaniu na obcej planecie...
-
Tak - przeczytaj ogłoszenie, rozwal kilofem kratkę ściekową, w dziurę wpuść parę kropel oleju, weź szczura, daj go barmanowi - masz część kasy na kosmicznego grzańcawie ktoś o co chodzi, że po wylądowaniu statkiem kosmicznym przy knajpie trzeba przeczytać jakieś ogłoszenie?

kliknij na ptaka - przyjdzie marsjanin - pogadacie sobie
teraz zabawa kosza - nigdy nie trafisz (a jeśli tak to marsjanin nie przyjdzie z obiadku) - trzeba sposobem:
kurde trochę zapomniałem... to było chyba tak:
1. walnij pijusa <hik> trzebaczką => weź butelkę
2. przyczep do ptaka sznurek z piłką - teraz ptak poleci nad siatkę...
3. Strzel do ptaka butlą
4. Ciesz się z strzału

5. Reszty nie powiem, żebyś sobie nie psuł zabawy - ja sam przeszedłem bez wspomagania <hik> - ale mogę Ci pomóc

(Kurde nie piłem dziś nic porządnego i mam czkawkę

- Łysy0800
- Łysy0800