Najlepsze symulatory w jakie graliscie na Ami :)
Moderator: GTW
- jw_amigowiec
Najlepsze symulatory w jakie graliscie na Ami :)
Cos temat symulatorow (albo jestem slepy) jest pomijany ;)
U mnie do faworytow zalicza sie: Gunship 2000 i Wings.
U mnie do faworytow zalicza sie: Gunship 2000 i Wings.
- akuhedr
Wings w żadnym wypadku nie jest symulatorem - najlepszy dowód na to - przesiadka z Wings na Red Barona II - wystarczy powiedzieć że przy próbie strącenia Manfreda z nieba oderwał mi się górny płat :]
nie mówiąc już o tym że jeżeli wybierzemy największy stopień realizmu to nie da się grać na klawiaturze
co oczywiście nie zmienia faktu że Wings to najlepsza gra o awiacji I WŚ
niesamowity klimat i otoczka (pisałem o tym już ze sto razy ;p )
zerwanie ze standardowym "poziomem trudności" - czyli nie ma tak że pierwsze misje są łatwe a potem coraz trudniej - misje są zróżnicowane pod względem stopnia trudności
do tego świetna muzyka i multum misji (jeżeli chodzi o strącenia to poprawiłem wynik Richthoffen'a ponad 3 krotnie)
do tego element "rpg" czyli rozwijanie umiejętności pilota
no i świetna fabuła
powiem szczerze że chętnie zobaczyłbym Wings w odświeżonej wersji - podobno gra Wings of War to taki "arcadowy shooter" ale zdecydowanie nie na mojego piecucha :/
nie mówiąc już o tym że jeżeli wybierzemy największy stopień realizmu to nie da się grać na klawiaturze

co oczywiście nie zmienia faktu że Wings to najlepsza gra o awiacji I WŚ
niesamowity klimat i otoczka (pisałem o tym już ze sto razy ;p )
zerwanie ze standardowym "poziomem trudności" - czyli nie ma tak że pierwsze misje są łatwe a potem coraz trudniej - misje są zróżnicowane pod względem stopnia trudności
do tego świetna muzyka i multum misji (jeżeli chodzi o strącenia to poprawiłem wynik Richthoffen'a ponad 3 krotnie)
do tego element "rpg" czyli rozwijanie umiejętności pilota
no i świetna fabuła
powiem szczerze że chętnie zobaczyłbym Wings w odświeżonej wersji - podobno gra Wings of War to taki "arcadowy shooter" ale zdecydowanie nie na mojego piecucha :/
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Kontakt:
- jw_amigowiec
-
- Kontakt:
- akuhedr
- Wirus
- Moderator
Nie wydaje mi się, żeby tematy pasowały do opisu.Gry pisze:Forum, gdzie możesz pisać o problemach ściśle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Dowolny czyli amigowy też. A dlatego nie do "innych" ponieważ stał się to dobry sposób na nabijanie postów.Hydepark pisze:Tu możesz pisać na dowolny temat.
- jw_amigowiec
- Wirus
- Moderator
Nikt nie ma do Cioebie pretensji. Nie popełniłes żadnego błedu, tylko uznaliśmy, że takie tematy znajdowac sie będą w hydeparku, to wszystko. Mozecie tworzyć dalej takie tematy. Nie mamy nic przeciwko.jw_amigowiec pisze:Nie takie bylo moje zamierzenie, regulamin czytalem, ale skoro widzialem tu wiecej podobnych tematow, ten tez umiescilem tutaj. Coz, nastepnym razem nie popelnie tego bledu
-
- Kontakt:
- DanielP
Re: Najlepsze symulatory w jakie graliscie na Ami :)
No coz... ja uwazam ze jednak Amiga nie jest komputerem do symulatorow.jw_amigowiec pisze:Cos temat symulatorow (albo jestem slepy) jest pomijany
Wektorowe symulacje jakos zupelnie mnie nie kreca.
- Michajster