Frontier
Moderator: GTW
- Stęclik Robert
Frontier
Czy ktoś wie co trzeba wcisnąć na klawiaturze aby po przylocie do danego układu nielecieć na planetę 3 dni a znacznie krócej.Pamiętam tylko że trzeba było wyłączyć autopilota a przed lądowaniem włączyć go na nowo.
- Wirus
- Moderator
musisz wejść na mapę orbitalną danego systemu (planety w trójwymiarze na zielonym tle) zaznaczyć autopilota na daną planetę. Wrócić do widoku z kokpitu, włączyć autopilota i w lewym dolnym rogu są takie strałki wyglądające jak play, stop itd. Musisz kliknąc tą z największa ilością trójkącików. Jest to przyspieszenie czasu. Autopilot sam doleci do planety lub stacji orbitalnej, sam poprosi o zezwolenie i wyląduje.
- Stęclik Robert
dzięki,tyle to wiem.grałem w to wieki temu,mam jeszcze orginalną grę z opisem,mapą itd.itp.Ale mnie chodzi oto że można było dolecieć do zaznaczonej już bazy nawet w jeden dzień.Zaznaczałeś cel,wł.auto wł.przysp.na max potem wył.auto cosik się wtedy wciskało i prułeś do celu .przed samym celem wł.auto i dalej normalnie.Było to opisane w Gamblerze w klubie frontiera i autentik działało
Dobre do dostarczania przesyłek jak miałeś mało czasu można było oszczędzić nawet dwa dni.Może na emulatorze to niedziała

-
- Kontakt:
Re: Frontier
zaznaczasz planete na ktora szybciutko chcesz sie dostac.....bez uzycia utopilota przyspieszasz na maxa...(return'emStęclik Robert pisze:Czy ktoś wie co trzeba wcisnąć na klawiaturze aby po przylocie do danego układu nielecieć na planetę 3 dni a znacznie krócej.Pamiętam tylko że trzeba było wyłączyć autopilota a przed lądowaniem włączyć go na nowo.