My - Amigowcy
Moderator: GTW
- jw_amigowiec
My - Amigowcy
Zauwazylem, ze czesto tutaj Amigowcy atakuja na siebie wzajemnie (nie bede podawal przykladow, kazdy wie o co i o kogo chodzi). To bardzo niepokojace, bo my Amigowcy powinnismy trzymac sie razem! Bo to to, co sie teraz dzieje, do niczego dobrego nie prowadzi! 

- BadMojo
- Wirus
- Moderator
- BadMojo
To właśnie miałem na myśli...ale moim zdaniem również ci pierwsi są winni - w końcu można się unieść jak widzi się kolejny topic, który można by od razu założyć w "śmietniku"... Ale nie rozpętujmy kolejnej burzy...i jeszcze życzonka noworoczne (co by tradycji stała się zadośćBadMojo pisze:... i piszą kretyńskie posty...

Ile razy Miller sklamal, ile Kwach obietnic złamał, ile Beger owsa zjadła,
ile Kalisz nosi sadła, ile Kulczyk kradł na boku, tyle szczęścia w Nowym
Roku ;D
http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf
pozdrawiam i od siebie życzę wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego.
AXE Capoeira!
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Chodzi wam o mnieBadMojo pisze:To właśnie miałem na myśli...ale moim zdaniem również ci pierwsi są winni - w końcu można się unieść jak widzi się kolejny topic, który można by od razu założyć w "śmietniku"... Ale nie rozpętujmy kolejnej burzy...i jeszcze życzonka noworoczne (co by tradycji stała się zadośćBadMojo pisze:... i piszą kretyńskie posty...):
Ile razy Miller sklamal, ile Kwach obietnic złamał, ile Beger owsa zjadła,
ile Kalisz nosi sadła, ile Kulczyk kradł na boku, tyle szczęścia w Nowym
Roku ;D
http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf
pozdrawiam i od siebie życzę wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego.

Chciałem się spytać o wasz pogląd na tych ludzi i wszytko

A WY PIER... GŁUPIO

Na wakacjach i zbanowaniu hura 

- AlaN
Bez komentarza!Piotr Bober pisze:...A WY PIER... GŁUPIO...
Śledzę Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i... chyba z Tobą coś nie tak, chyba masz jakieś kompleksy albo coś. A słownictwo, jakby nie było, na PUBLICZNYM forum... Nie dziwię się, że masz już 4 (narazie!) ostrzeżenia.
Żal (...) ściska.
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
-
- Zbanowany
- Kontakt:
A co ja niby takiego powiedziałemAlaN pisze:Bez komentarza!Piotr Bober pisze:...A WY PIER... GŁUPIO...
Śledzę Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i... chyba z Tobą coś nie tak, chyba masz jakieś kompleksy albo coś. A słownictwo, jakby nie było, na PUBLICZNYM forum... Nie dziwię się, że masz już 4 (narazie!) ostrzeżenia.
Żal (...) ściska.

niemam żadnych kompleksów założyłem zwykły topic który oczywiśćie przez was jest spostrzegany jako kretynizm dlatego że napisał go 13 latek
A co mam mówić jak mnie wszyscy specjalnie prześladujecie,mówicie że mam kretyńskie posty,i czepiacie się że mam 13 lat no i h.. z tym co w tym dziwnego a ty nigdy nie miałeś 13 lat nigdy się nie wkurzałeś tak że przeklinałesA słownictwo, jakby nie było, na PUBLICZNYM forum...

Na wakacjach i zbanowaniu hura 

- AlaN
Piotrek, Twój wiek tu NIC NIE MA DO TEGO. Nikt się nie czepia tego ile masz lat. A jeśli ktoś to robi, to go olej.
Problem w tym, że jak ktoś cos napisze, to zaraz bierzesz to do siebie, że "wszystko na mnie" - przecież NIKT nie napisał o kogo chodzi? Chyba że sam wiesz, że jesteś nie w porządku i z góry zakładasz, że każde "czepianie się" dotyczy Ciebie - ale to już Twój problem.
Kto Cię chłopie prześladuje?! Na żadnym forum nie piętnuje się osób BEZ POWODU, i nie daje się ostrzeżeń ot tak sobie, bo ktos miał taki kaprys. Jak uważasz, że coś było nie tak, to po to jest PRIV, żeby pogadać na osobności z tym kto Cię skrzywdził na forum, dlaczego, i wyjaśnić to wszystko. Po to umiemy m.in. pisać, żeby sie dogadać.
Dobra, koniec moralizatorstwa. Ciesz się że jesteś na forum i korzystaj z tego.
Nie to jest tematem początkowego postu. EOT.
Problem w tym, że jak ktoś cos napisze, to zaraz bierzesz to do siebie, że "wszystko na mnie" - przecież NIKT nie napisał o kogo chodzi? Chyba że sam wiesz, że jesteś nie w porządku i z góry zakładasz, że każde "czepianie się" dotyczy Ciebie - ale to już Twój problem.
Kto Cię chłopie prześladuje?! Na żadnym forum nie piętnuje się osób BEZ POWODU, i nie daje się ostrzeżeń ot tak sobie, bo ktos miał taki kaprys. Jak uważasz, że coś było nie tak, to po to jest PRIV, żeby pogadać na osobności z tym kto Cię skrzywdził na forum, dlaczego, i wyjaśnić to wszystko. Po to umiemy m.in. pisać, żeby sie dogadać.
Każdy będzie_miał/ma/miał 13 lat. W wieku 13 lat ja nie klnąłem (i nadal nie klnę mimo że mam więcej niż ty latek) i dlatego w tym pytaniu nie trafiłeś. Nie każdy klnie jak mu coś nie pasuje. Nie musisz pisać całych słów - z wykropkowanych (jak to czynisz) też wiadomo co chcesz powiedzieć. Można to też przekazać w inny sposób - nie mówili Ci tego? Plusa zaliczyłeś u mnie - gdy Cię poprosiłem - po zmianie podpisu ze słów [FUCK...] na to co masz teraz. Da się? Da. I wygląda to lepiej. Te słowa nie dodają Ci za grosz powagi, ważności itp - brzmi to głupio i można się tylko podśmiechiwać z politowania; zwłaszcza pisane przez tak młodą osobę jak Ty.... ty nigdy nie miałeś 13 lat nigdy się nie wkurzałeś tak że przeklinałes...
Dobra, koniec moralizatorstwa. Ciesz się że jesteś na forum i korzystaj z tego.
Nie to jest tematem początkowego postu. EOT.
Pozdrawiam - AlaN
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Stęclik Robert
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
- Wirus