Szybkość emulacji

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

Gość

Post autor: Gość »

JUŻ WIEM CO BYŁO GRANE. MIAŁEM CAŁY CZAS 1 DYSK A MUSIAŁEM WSADZIĆ 2 I DLATEGO NIE CHCIAŁO SIĘ ŁADOWAĆ. :oops:
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

ahaha to jakim cudem sie w ogóle ładowała po tych 5 minutach :mrgreen: ?
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
ZB

Post autor: ZB »

Anonymous pisze:JUŻ WIEM CO BYŁO GRANE. MIAŁEM CAŁY CZAS 1 DYSK A MUSIAŁEM WSADZIĆ 2 I DLATEGO NIE CHCIAŁO SIĘ ŁADOWAĆ. :oops:
to jakim cudem grales na pierwszym dysku?
Wolfer pisze:Gram w Cannon Fodder 2 i zawsze bardzo długo trwa ładowanie nastepnej misji bo jakieś 5-10 minut
cos mi tu smierdzi.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
Awatar użytkownika
Szoszo

Post autor: Szoszo »

cos mi tu smierdzi.[/quote]

no wlasnie tez cos czuje.nie da sie grac na 1 dysku (chyba ze jakas perfidna okrojona piracka wersja ktora pewnie i tak nie istnieje ;) ),albo kolega cos waluje :roll:
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
Gość

Post autor: Gość »

Chodzi o to że podczas gry załadowanej miałem 1 dysk, ale jak dalje chciałem grać to nie mogłem bo był 1 dysk i nie chciało ładować, a to ładowanie to przesadziłęm bo około 2 minuty, minute. i Wtedy miałem 2 dysk, tylko teraz coś mi się ****** i dlatego myślałem że się za długo ładuje :oops:
Awatar użytkownika
ZB

Post autor: ZB »

Szoszo pisze:
no wlasnie tez cos czuje.nie da sie grac na 1 dysku (chyba ze jakas perfidna okrojona piracka wersja ktora pewnie i tak nie istnieje ;) ),albo kolega cos waluje :roll:
pewnie ma ta wersje CF w ktorej niepojawia sie insert disk 2 tylko mryga niebieski ekran. Stacja caly czas domaga sie dysku 2 dlatego co chwile pracuje a chlopak myslal ze sie gra laduje.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
Awatar użytkownika
Szoszo

Post autor: Szoszo »

tez mialem kiedys ta wersje.dziadostwo. takie cos od razu powinno wyleciec z dzialu download :o
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
Awatar użytkownika
AlaN

Post autor: AlaN »

ZB pisze:...pewnie ma ta wersje CF w ktorej niepojawia sie insert disk 2 tylko mryga niebieski ekran...
A to to nie jest oryginał?! :twisted:

PS: żartuję oczywiście ;)
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
ODPOWIEDZ