Ty bebokus jak tam wypiłeś za mnie jakieś TATRA MOCNE?? A jakie piwo piją wasi ojcowie??(oczywiście nie mówie że czyjś ojciec jest pijakiem tylko jakie piwo poprostu lubi ) TATRA MOCNE,TATRA,HARNAŚ,ŻUBR. Teraz wy
Najlepsze piwo, jakie piłem to czeski Zlaty Bażant. Miód malyna po prostu. Nawet Kozel mi tak nie zasmakował.
Z polskich - zdziwicie się - Żywiec. Ich reklamy mi się strasznie nie podobają, ale do piwa przywykłem za przyczyną pewnego pubu w Sopocie i dobrze mi się kojarzy, może dlatego lubię to piwo
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Cholera ma ktoś dobry antywirus?? Bo mi ciągle tak jeden wirus zaśmieca forum instalowałem AVASTA ANTYVIRA i zawsze widze tego wirusa a wy też go widzicie?? Czy tylko ja mam wira bo ja go widze jako użytkownika i co najdziwniejsze ma AVATAR no dziwne a może blod jest hakerem.
Kurna madafaka dzieciaku skończ się wyżywać , chcesz , to idź na podwórko i tam pobaw się ze swoimi 11 letnimi kolesiami... Nikt tu nie chce się kłócić ale to już propaganda :/
Ja tylko się pytam o antyvirusie pojebie jakbyś umiał czytać dobrze a nie składać sylabami to byś wiedział zresztą do ciebie nic nie mówiłem to nie wtrącaj się dla popisu zjebie.
I nie nazywaj mnie dzieciakiem stary dziadzie. Idź ze swoimi 15-letnimi dziwkami i alfonsami do pubu się uchlać.
Ash pisze:Ja proponuje takie posty ignorować, może się w końcu zmęczy.
A czy ja w ogóle mówiłem coś do ciebie?? To zacytuj ja pytałem sie o antyvirusa