Zawieszka w Jaguarze :/ CO zrobić?
Moderator: GTW
- Uciex
- Kontakt:
Zawieszka w Jaguarze :/ CO zrobić?
Cholera ! Już prawie przeszłem grę i został mi USA i gdy miałem drugi tor wtym kraju mam czarny ekran i się nic nie wczytuje. U was chodzi dobrze? Na jakiej konfiguracji gracie ?
Carpe Game ! 

- Jedi
- Kontakt:
Ja w Jaguara gram na configu ecs13 i wszystko dobrze mi chodzi, przynamniej jak na razie, bo przeszedłem tylko pierwsze dwa tory. Możliwe że gra z tej strony jest uszkodzona. Spróbuj może ściągnąć grę z innego źródła np. z tąd (wpisz w wyszukiwarce romów Jaguar, a później na samym dole znajdziesz grę).
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Grish
faktycznie, pierwszy dysk na tej stronie jest uszkodzony. Objawy: brak nazw krajów i dziwne paski podczas ładowania torów, a Brazylii w ogóle nie da się przejść, bo nie wyświetlają się mapy torów, podium i naprawa samochodu (tylko muzyka leci w tle i nic się nie da zrobić). Przez to niemożliwe jest przejście do następnych ekranów a w konsekwencji do następnego wyścigu. Ja rozwiązałem ten problem w ten sposób, że używam pierwszej dyskietki pobranej z www.planetemu.net, a drugiej ściągniętej stąd. Wszystko działa jak należy