Otóż ściągnelem sobie ostatnio miłośc moich amigowych przygod, znaczy gre Rockstar. Cieszyłem się jak dziecko, gdy wreście mialem okazje ja odpalic, naturalnie nie mialem wiekszych problemów z kodami i zalożeniem zepsołu. na początku, przypominajac sobie stare czasy, rowniez sama gra nie sprawiala mi problemów. Zakładam super kapele alternatywno - satanistyczną,gram na wiejskich zabawach dla cycatych panienek, i tworze nowe dzieła, ktory z czasem maja okazać się hitami.
I tu zaczynaja się moje problemy, otóz nagrywam wymyślony przez moja ekipe hit w studiu i ide wydac singiel. Podaje ile pieniedzy wydam na reklame, ile kopii itp i kiedy wciskam przycsk zatwierdzajacy te opcje. Pojawia sie przedemna stary ekran z grą, ale jego centru, czyli miejsce gdzie pojawiaja sie wszelkie informacje jest czarny. Czas leci bez przeszkud, muzyka też ciągle gra, moge ruszac kursorem myszy, ale nie moge przejsć do żadnej innej opcji, jakby gra sie zawiesiła. Wciskam wszystkie przycyski na klawiaturze, staram sie cos zmienić na ekranie i nic.
Nie wiem, byc moze komuś już sie przytrafił podobny bład i będzie w stanie mi pomóc. Za wszelkie informacje z góry dziekuje.
Radji
Problem z grą Rockstar
Moderator: GTW
-
- Bebokus pospolitus