Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Otoz mam problemik.
Mam juz jakis klucz zdobyty w jakiejs oazie. I przy jednym zakonczeniu torow pisze mi ze musze miec boiler aby sie pod gore wydostac. No to gites wiem gdzie to kupic miasto omsk. Ale tu sie zaczyna problem. Jeszcze nie mialem w rekach wersji ktora by w momencie wjechania do omsk nie wysypywala sie. Wchodzi ladnie miasto mozna kupic wagony ale w miejscu gdzie byl licznik wegla czarne pole. Po wyjsciu z miasta predkosc 300 km/h ale niestety pociag ani ruszy. Nawet wysadzic w powietrze pociagu sie nie da mimo ze obydwaj ladujacy pelna para pracuja. To samo bylo jakies 5-8 lat temu kiedy jeszcze na prawdziwej kochanej amidze gralem. Help ja chce sie spotkac z minotaurem.
-EDIT-
Przegrzebalem troche forum i znalazlem ze haslo enter podczas testu antypirackiego. Coz sprawdzimy oby sie udalo moze po tylu latach sie uda mi wkoncu przejsc ta gre
I coz ponownie pisze.
Sprawdzilem juz wszystkie wersje z planetemu i niestety zadna nie jest scrackowana w miescie omsk. A jest to niestety miasto wymagane do ukonczenia gry gdyz jedynie tam mozna kupic boiler.
Ma ktos moze jakas wersje gry gdzie mozna wjechac do omska i zeby po wjechaniu dalo sie jeszcze z niego wyjechac bez zamrozenia pociagu?
A moze ktos gdzies kiedys zmodyfikowal nieco gre i jest jakas wersja gdzie mozna kupic boiler nie tylko w omsku?
*zalamany chcac przejsc ulubiona gre*
-EDIT-
Albo niech mi ktos podesle oryginalna ksiazeczke z transarctici na maila a dokladnie slowo " Word 22 Line 1 Page 4 ".
Ps. "Enter" nie dziala.