problem z KAJKO I KOKOSZ
Moderator: GTW
- KACHA
problem z KAJKO I KOKOSZ
po wyjsciu z pierwszego grodu i pokonaniu straznikow, ekran zmienia sie na migoczacy niebieski a zamiast dzwieku mam trzaski - gra sie urywa
O co chodzi???

- KACHA
wielkie dzieki ale nie moge tego sciagnac u siebie (blokady w pracyWirus pisze:widocznie na elbi znalazła się jeszcze stara wersja z tym błędem. Tutaj ściągniesz wersję pozbawioną tego błędu.
Miłej gry

juu dzieki, sciagam z planetemu

- Wirus
- Moderator
- crowley
- Kontakt:
- Wirus
- Moderator
- KACHA
w starej wersji (tej "zepsutej") tego nie bylo, natomiast gdy odpalilam te dyskietki z planetemu, po wszystkich animacjach pojawia sie ekran pt "ZABEZPIECZENIE" i jest napisane na przyklad tak: "odnajdz wyraz wg wskazowek - strona 2, wiersz 8, wyraz 3; teraz nacisnij klawisz odpowiadajacy 1 literze odnalezionego wyrazu; UWAGA! SA TYLKO 3 PROBY!"
Za pierwszym razem udalo mi sie trafic - na slepo - bo za cholere nie wiem o co chodzi. Ale potem juz nie. Mozna to jakos obejsc? i w ogole o jakie strony chodzi?
Mam skrina na maila, bo tu nie zamieszczam.
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
PS. w zwiazku z powyzszym nie moglam trenowac wchodzenia na woz

Aha, zeby nie bylo - znalazlam stare tematy Kajko i Kokosz, ale nie moge sobie sciagnac wersji bez zabezpieczenia bo "podany adres nie istnieje". Prosze o pomoccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za pierwszym razem udalo mi sie trafic - na slepo - bo za cholere nie wiem o co chodzi. Ale potem juz nie. Mozna to jakos obejsc? i w ogole o jakie strony chodzi?

Mam skrina na maila, bo tu nie zamieszczam.
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
PS. w zwiazku z powyzszym nie moglam trenowac wchodzenia na woz

Aha, zeby nie bylo - znalazlam stare tematy Kajko i Kokosz, ale nie moge sobie sciagnac wersji bez zabezpieczenia bo "podany adres nie istnieje". Prosze o pomoccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Wirus
- Moderator
- crowley
- Kontakt: