Mam problem z Desert Strike. Jak włączam grę to na jednej konfiguracji, pokazuje, mi się dwie opcje do wybrania:
1. Wyłączenie filmów podczas gry,
2. Aktywacja dźwięku,
(Żadnej z tych opcji nie mogę wybrać)
Jeżeli zmienię konfigurację na inną to znowu wyskakuje gość - "DISK FATAL ERROR". Próbowałem zmieniać konfiguracje, próbowałem ściągać DS z różnych źródeł i zawsze to samo. Wiem, że podobny post był, ale pomoc nic mi nie dała. Może ktoś ma gotową konfigurację, na której mógłbym wreszcie uruchomić DS. Za info byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Mortiis
P.S. Mam takie same problemy z JUNGLE STRIKE!
Pozdro
Everyone leaves. In the end.
Everything dies. In the end.
Właśnie, że nie i to mnie boli. Mam emulator - WinUae 0.8.25. Mam prośbę, mógłbyś mi wysłać gotową konfigurację na maila? [email protected] - byłbym bardzo wdzięczny...
Pozdrawiam!
Zmień emulator na WinUae 0.8.2.7 bo na tej twojej wersji miałem tak samo... a jak to nie pomoże to zgłoś sie do mnie na gg...
Ale konfig i tak ci wysłałem :]
Powodem była konfiguracja... Porównam ją w najbliższym czasie z moją konfiguracją i zobaczę co miałem inaczej. Niestety JUNGLE STRIKE już na tym nie idzie... Coś będę musiał wymyślić. Wielkie dzięki za pomoc, była extra przydatna.
Pozdrowienia
Odnośnie Desert Strike to Ci powiem, że nie działa na wersji z ELBI tylko wersji z PLANETEMU... Nie wiem, dlaczego, ale to dziwna sprawa. Fakt jest taki, że się cieszę że mi działa i jestem Ci very wdzięczny. Aha... z tego co pamiętam to były trzy gry z tej serii - DESERT STRIKE, JUNGLE STRIKE i właśnie trzeciej nie pamiętam... wiesz, może co to był za tytuł. Na pewno nie APOCALYPSE...
POZDRAWIAM MORTIIS