Jadąc autobusem czy tramwajem, będąc w szkole lub w jakimś innym publicznym miejscu często widzimy poprzyklejane wlepki różnych klubów sportowych. No i tak pomyślałem czemu my nie mielibyśmy mieć takich wlepek . Oczywiście Amigowych . Z wykonaniem takiej wlepki nie będzie problemu bo znam firmę która robi takie rzeczy. Brakuje mi tylko dobrego projektu. Coś trzeba przecież dać fajnego na taką wlepke. I tu moja prośba do Was. Zaproponujcie co powinno być na takiej wlepce. Ewentualnie sami ją zaprojektujcie. Wlepka ma wymiary 5cm na 5cm. Aha i napiszcie jeszcze co w ogóle myślicie o tym pomyśle.
Proponuje Boing Balla, Akurat by sie zmiescil na kwadratowa wlepke o takich wymiarach, ewentualnie moglby byc w srodku napis AMIGA. To moja propozycja, mozna by takie cus wymodelowac w Realu albo Lightwavie.
To ma być wlewka przypominająca ludziom ,że taki komputer jak Amiga nadal istnieje.
Jak damy obrazek z gry to jak ktoś nie zna tej gry to się nie kapnie o co chodzi.
Myślałem nad logo commodore, no ale wiemy ,że nie wszystkie amigi zostały zrobione przez commodore.
Proponuje, bardziej przykladac sie do nauki jezyka angielskiego, lub go nie uzywac
Myślałem nad logo commodore, no ale wiemy ,że nie wszystkie amigi zostały zrobione przez commodore.
Hmm, logo C= to chyba niezly pomysl, wiekszosc ludzi Amigi kojarzy wlasnie z ta firma, tylko ci, ktorzy siedza w Amigowym swiatku wiedza, ze byly tez inne firmy produkujace ten komputer. Z drugiej strony C64 to tez C=.
No myślę, że te 4 osoby się znajdą. Mogę zamówić 500 wlewek z tego 100 dla mnie a 400 chce sprzedać. Mogę też sprzedawać w mniejszej ilości np. 50wlepek za 5zł.