Cos sie dzisiaj nikt nie udziela na forum, wiec moze ja zaczne Ktos moze zna jakies ciekawe miejsca, gdzie do tej pory jada na Amigach, moze ktos widzial takie w regionalnej TV? Jeszcze w zeszlym roku widzialem w regionalnej trojce program z okazji ilustam lecia dzialalnosci tej TV i w migawkach ze studia zauwazylem 2 klawiery od 3 lub 4000 na biurku
Nie chodzi mi wylacznie o telewizje, ale o wszystkie miejsca gdzie do tej pory uzywa sie Amigi. Co do Polsatu to slyszalem, ale to juz bylo kawal czasu temu, czy do tej pory sie tam uzywa Amig. Bylo jeszcze studio filmow animowanych w Lodzi chyba.
hm telewizja kablowa w moim mieście ma tzw program regionalny (żenada jakich mało ) ale wszystko robią na amigach - efekty specjalne itd.
czasami jak np nie nadają nic to widać ekran workbencha z dyskietką :]
Ja niedawno widzialem w TV !!!
Ktorys program zdechl (to bylo chyba TV4 albo Polsat 2) i moim oczom ukazal sie.... Workbench. Ale mialem zajawke !!!
Czyli w Poslacie nadal uzywaja AMIG !
W kablówce u mnie wszystkie informacje o niej, giełda samochodowa, reklamy itp jadą na A1200 i Scali. Nie raz już było, że po włączeniu kanału informacyjnego zamiast reklam był... Workbench - paskudny wygląd, bo zielony (co za ochyda!) i maja dwie partycje
Pozdrawiam - AlaN Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA