Witam
Czy jest jakis program do przeglądania plików pod wb31 - jakis prosty - najlepiej podobny do nortona commandera lub cos w ten deseń ? Wsszystkie inne tez mile widziane.
Będe wdzieczny za odpowiedź.
pozdr
Przeglądarka plików
Moderator: GTW
-
Przeglądarka plików
>>>ROBPAINE<<<
- Wirus
- Moderator
-
A której wersji winuae uzywasz ?Wirus pisze:hmm, naprawdę Workbench 3.1 ma standardowo dopusa? Nie wydaje mnie się. Być może pomyliło Ci się z partycją DeathMieszko na stronie, bo tam zostal dodany, ale standardowo w workbenchu nie ma. Ja osobiście korzystam z filemastera. Przyzwyczajenie z dzieciństwa
Bo ta najnowsza z konfigiem podanym na stronce niestey wychodzi mi do windy po paru minutach i troche wolno chodzi

>>>ROBPAINE<<<
- Wirus
- Moderator
- AlaN
Jest coś takiego jak DirWork, który nie wiem dlaczego jest niezauważany przez Amigowców, a wieloma opcjami i szybkością działania przewyższa wszystkie managery jakie powstały. Osobiście od początków korzystania z Amigi używałem tylko DirWork-a. Dobrze skonfigurowany z dodatkowymi plikami zmieści się nawet na dyskietce, nawet OFS umożliwiając robienie na Amidze co się chce.
Zastanawiałem się, zastanawiam i zastanawiać będę, czym się ludzie tak zachwycają przy Opusie (v4.6) i nie mogę tego zrozumieć; jakiś owczy pęd czy cuś...
Do ściągnięcia jest tu --> DirWork
Zastanawiałem się, zastanawiam i zastanawiać będę, czym się ludzie tak zachwycają przy Opusie (v4.6) i nie mogę tego zrozumieć; jakiś owczy pęd czy cuś...
Do ściągnięcia jest tu --> DirWork
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA