Co Was wkurza?
Moderator: GTW
-
Co Was wkurza?
Co Was wkurza w życiu? Bo mnie to na przykład reklamy wkurzają
...

AMIGA FOREVER! PC SUXX
-
- Kontakt:
- !Gregor!
Re: Co Was wkurza?
Zaczarowany pierniczekJózek pisze:Co Was wkurza w życiu?

-
Amos, ty dziadu jeden, co ty chcesz od Miodka, ja się pytam?! Ojczyznę Polszczyznę oglądam odkąd pamiętam!Amos pisze:łohoho mnie dużo rzeczy denerwuje:
Prof. Miodek
Sprawdzałem, czy jesteście czujniAmos pisze:Slesz??Ash pisze: Slesz, ty dziadu jeden, co ty chcesz od Miodka, ja się pytam?! Ojczyznę Polszczyznę oglądam odkąd pamiętam!

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2005, o 20:44 przez Ash, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
- AlaN
Nieszczerość, nieuczciwość, ludzkie zakłamanie, bandytyzm na ulicach, skorumpowani ludzie (że nie wymienię), przekraczanie 60km/h w mieście, palenie ćmików, picie alkoholu na umór, brak uśmiechu na twarzach ludzi których mijam na ulicy, szare i brudne ulice, droga benzyna, niskie zarobki w kraju, bezrobocie i tym podobne rzeczy "codziennego użytku".
Dużo by wymieniać.....
Dużo by wymieniać.....
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
-
Ja za to uwielbiam łagodzenie wszelkich konfliktów przy alkoholu 
Mnie wkurza jeszcze PiS, lepper, LPR, SLD i reszta prawicowych i lewicowych oszołomów, Trójka, dwustronne DVD, żule na Cechowej (to taka ulica w bielsku), dworzec w Katowicach, zniszczenia wojenne w Warszawie, denna literatura, przeklinające panny, radio maryja, to, że mi się słuchawki dzisiaj rozpadły, słaby wybór DVD na polskim rynku, literówki w książkach.

Mnie wkurza jeszcze PiS, lepper, LPR, SLD i reszta prawicowych i lewicowych oszołomów, Trójka, dwustronne DVD, żule na Cechowej (to taka ulica w bielsku), dworzec w Katowicach, zniszczenia wojenne w Warszawie, denna literatura, przeklinające panny, radio maryja, to, że mi się słuchawki dzisiaj rozpadły, słaby wybór DVD na polskim rynku, literówki w książkach.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2005, o 10:02 przez Ash, łącznie zmieniany 1 raz.