LEGION SIE ZAWIESZA!!!
Moderator: GTW
LEGION SIE ZAWIESZA!!!
czemu jak gram jakies okolo 20 dni to samo wychodzi z gry albo sie zawiesza jak wchodze w akcje w terenie albo jak wchodze do jakiegos sklpu i tak jest ciagle po 20 dniach to jak ja mam zagrac do konca w ta gre? jakas rada bedzie czy cos? dzieki z gory
- Slesz
1 rada - sejwuj na adfie o nazwie Archiwum (sformatowana wcześniej pod Workbenchem) - mniejsze prawdopodobieństwo złego sejwu
2 rada - sejwuj często
Gra ma błędy w kodzie i pamiętam, że nawet grając w oryginałkę na Amidze przytrafiały mi się takie rzeczy.
Nie zapominaj też o wymaganiach gry i ustaw odpowiednio emulator (2 MB itd.)
2 rada - sejwuj często
Gra ma błędy w kodzie i pamiętam, że nawet grając w oryginałkę na Amidze przytrafiały mi się takie rzeczy.
Nie zapominaj też o wymaganiach gry i ustaw odpowiednio emulator (2 MB itd.)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Ja mam orginalnego legiona i Amige 1200 na chacie (mam też książeczke do Legiona
) i niestety mam to samo ale to bywa różnie nie tylko po 20 dniach :] A najgorsze jest to jak ci się zawiesi w czasie zapisywania to juz masz LOLa na maksa bo musisz formatować dyskietke Archiwum i wszystkie Save papapa :/. Ale gierka jest mistrzowska :]

-
- Kontakt:
Potrzebuje dyskietki archiwum do legiona bo jak sobie tworze dyskietke w WinUAE i podpisuje ją Archiwum to nie chce działać może coś źle robie prosze o pomoc albo przesłanie mi takiej dyskietki na [email protected] z góry dziekuje (bo chce sobie na kompie pograć a zapisywać nie moge
)

- Slesz
Możesz korzystać z funkcji F12 w WinUAE (zakładka Misc-->save state).
Ale jeśli bardzo Ci zależy na "normalnym" sejwowaniu, to proszę
http://www.back2roots.org/Games/Savedisks/
Nie sprawdzałem czy działa z tą dyskietką, ale myślę, że powinno.
Miłej zabawy
Ale jeśli bardzo Ci zależy na "normalnym" sejwowaniu, to proszę
http://www.back2roots.org/Games/Savedisks/
Nie sprawdzałem czy działa z tą dyskietką, ale myślę, że powinno.
Miłej zabawy

Ostatnio zmieniony 17 maja 2005, o 20:53 przez Slesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- crowley
- Kontakt:
- Slesz
Trzeba ją jeszcze sformatować pod WB i nadać odpowiednią etykietę, taki urok polskich produkcjicrowley pisze:Zawiesza ci się zawsze po 20 dniach ? Dziwne, u mnie to było raczej, że tak to ujmę generowane losowodyskietkę stworzysz używając o ile pamiętam opcji CREATE BLANK FLOPPY w menu emulatora
- crowley
- Kontakt: