W pewnym momencie w obydwu gierkach wyswietla sie napis proszacy o wlozenie kolejnego dysku, mimo ze takowe zaladowalem. Nie pomaga takze pakowanie dyskietek kolejno do pierwszej stacji (program i tak ich nieczyta).
mam ten sam problem ale niestety nacisnięcie entera nie pomaga. Myślicie , że to wina konfiguracji ??.
BTW: Ten problem mam z Another World i Kick Off 3.
Another World posiadam z różnych źródeł w każdej wersji mam tak samo
Nie chcę skłamać ale po włożeniu dysku nie trzeba czasem w Another World wcisnąć Fire(czyli CTRL w emulatorze),pewien nie jestem ale chyba tak tam było
martini pisze:Nie chcę skłamać ale po włożeniu dysku nie trzeba czasem w Another World wcisnąć Fire(czyli CTRL w emulatorze),pewien nie jestem ale chyba tak tam było
ale gdy tak robię pojawia się tylko na chwilę napis loading a potem znów inser other disc
Another World mam z różnych źródeł i we wszystkich ten sam problem. Czy towina konfiguracji ?.
martini pisze:ale gra czasem może nie obsługiwać innych drivów niż ten zerowy, wtedy cza F12 i włożyć disk2 do stacji zerowej
tak jestem pewien i nie mam pojęcia w czym problem. Męcze się z tym już kilka miesięcy. Dziwne jest również to, że gdy emulowałem tą grę w 2000 roku na starszej wersji emulatora i innej konfiguracji to Another World działał normalnie ale fakt, że obrazy dyskietek także pochodziły z innego źródła niż obecnie.
A czy Another world nie będzie chodził z twardego pod winuae?
Na ami miałem kiedyś zawartość obu dysków zgraną do jednego katalogu na hd i wszystko pięknie chodziło.