DOMAN

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BadMojo

DOMAN

Post autor: BadMojo »

Do k**** nędze...naparzamy z kumplem w domana od kilku dni przez neta...i co ? Zawsze nam dobrze idzie, ale coś się musi spraprać i zrywa połączenie...a jak w końcu nie zerwało to co się okazuje? Przy samym końcu gra jest źle złamana...standardowo wybrałem trzy dowolne obrazki, po czym schab odpowiedział mi że popełniłem błąd...
Ma ktoś wersję którą da się przejść?
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
phl22

Post autor: phl22 »

Ja miałem(mam) kilka wersji z różnych żródeł i sprawa wygląda tak:
-Grając na 2-óch często gre wywala w okolicy bagien
-zdarza się też że wywala przy kodach
Grając na 1-go mało kiedy wywala lub nieprzyjmuje kodu
:D
Awatar użytkownika
Szoszo

Re: DOMAN

Post autor: Szoszo »

BadMojo pisze:Do k**** nędze...naparzamy z kumplem w domana od kilku dni przez neta...i co ? Zawsze nam dobrze idzie, ale coś się musi spraprać i zrywa połączenie...a jak w końcu nie zerwało to co się okazuje? Przy samym końcu gra jest źle złamana...standardowo wybrałem trzy dowolne obrazki, po czym schab odpowiedział mi że popełniłem błąd...
Ma ktoś wersję którą da się przejść?
moze mi ktos powiedziec jak mozna grac w domana przez netka :D jesli mozna prosze o szybka odpowiec bo ja z kumplem to fanatycy jestesmy to bysmy se ponaparzali :) z gory dziekuje
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

Przez odpowiednią dystrybucję WinUAE...wszystko opisane w dziale WinUAE kaillera. Jak chcesz wyślę Ci wszsytko odpowiednio skonfigurowane pod Domana. Jestem także w trakcie tworzenia swojego pakietu, ułatwiającego grę przez necik, lecz chwilowo go zarzuciłem ;).
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Szoszo

Post autor: Szoszo »

jasne stary zapodawaj na maila :):) tylko jak najszybciej to chocciasz nocke se z kumplem zrobie :D:D
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
ODPOWIEDZ