HOSTAGES

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
VeloN

HOSTAGES

Post autor: VeloN »

Cześć wam mam problemy z grą HOSTAGES :cry: gra po wyborze trybu gry się restartuje co robić? używam UAE i konfiguracji ECS13 a z planetemu tej gry nie ściągałem ściągne sobie rano i zobacze ale jak możecie mi pomóc piszcie :D z góry dzięki!!
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Masz zrąbaną wersję. A po co ściągać z planetemu jak u nas na stronie też jest :wink:
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Awatar użytkownika
VeloN

Post autor: VeloN »

OK Ściągne sobie i zobacze mam nadzieję że będzie ona chodzić i ściągne sobie grę miesiąca bo widze że jest podobna do superfroga lub Toki :D
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

VeloN pisze: i ściągne sobie grę miesiąca bo widze że jest podobna do superfroga lub Toki :D
Grę tygodnia, ale śmiało mogę ją i grą miesiąca ogłosić, bo od Toki jest zdecydowanie lepsza. (mowa o Trap's&Treasures). Jest tutaj więcej elementów przygodówki niż w klasycznym platformerze - gra bałdzo dobra.
Pamiętaj, że grając w Trap's&Treasures musisz mieć ustawione Game I/O Ports --> Keyboard Layout A (numeryczna) gdyż strzałki w grze już mają swoją funkję.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
ODPOWIEDZ