Może to znacie - wybrałem co lepsze punkty:
Punkty regulaminu nie podlegają żadnej dyskusji i dotyczą one wszystkich ZWYKLYCH użytkowników forum. Negacja jakiegokolwiek punktu bądź decyzji admina/moderatora "nagradzane" będzie natychmiastowym BAN'em.
Zachowanie "spod budki z piwem" nie jest mile widziane na forum.
Nie zakładaj topiku, w którym zadajesz pytania typu - "Dlaczego usunęliście mój temat?" - bo nie tylko temat może zniknąć
Pisanie bezsensownych postów mających na celu tylko i wyłącznie nabijanie licznika będzie dostrzeżone i odpowiednio "nagradzane"
Nudzi ci się? To nie zakładaj bzdurnego tematu lepiej poczytaj sobie książkę lub pooglądaj telewizje.
Tematy w których dyskusja (lub najczęściej kłótnią) znacząco odbiegnie od głównego wątku będą usuwane w całości. Dotyczy to również osób które notorycznie doprowadzają do powstawania takiej sytuacji - także będą usuwane w całości.
Szukasz punktu regulaminu i przyczyny dlaczego twój temat zniknął albo dlaczego dostałeś brana? To jest właśnie ten punkt.
Nie wzywaj imienia moderatora nadaremnie. Nie zabawiaj się w moderatora - straszenie innych użytkownikiem BAN'em bez uprawnień zakończy się BAN'em dla straszącego.
Admin/mod ma zawsze rację
Jeśli admin/mod nie ma racji - patrz wyżej
Regulamin
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Regulamin
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Arekis
- Nosferatu
To jest regulamin forum Emu#dreams. Ale po co go tutaj zamieściłeś? Na tamtym forum też jestem zarejestrowany, ale udzielam się bardzo rzadko, bo łatwo można sobie nagrabić u ludzi trzymających władzę.
W sumie i tak kiedyś było gorzej, bo ostatnio się tam coś uspokoiło. Regulamin ogólnie może być, ale grupa trzymająca władzę ma trochę za dużo przywilejów - dzięki temu czują się bezkarni i często spoufalają się z użytkownikami (prowokują ich głupimi tekstami do kłótni, a jak się dasz w to wciągnąć i zabrniesz za daleko to albo z Tobą pojadą jak z g....., albo wykopią Cię z forum na zbity pysk). Lepiej tam siedzieć cicho i odzywać się tylko wtedy, kiedy naprawdę ma się o czymś pojęcie. Pytania też należy mądrze zadawać, bo nieodpowedni dział lub prośba o ISO = krzyżyk na drogę.

THE BEST IS YET TO COME
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
nom tak mnie naszło, żeby to tu umieścić - też myślę, że za dużo sobie pozwalają 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.