Chetnie dałbym foto mojej amigi, ale narazie musialem zrezygnowac z grania i spakowac ją bo wiecie, obowiązki szkolne i inne, amiga duzo miejsca zajmuje w moim malym pokoju, ogolnie kable przeszkadzaja, a na biurku wielkie podreczniki szkolne nie mieszcza sie z amiga a to przeszkadza w nauce no i sama ami mnie dekoncentruje podczas nauki
Arekis pisze:a gdzie ty masz amigę??? bo nie widze jakoś
No ta biala klawiatura to amiga-500, czyli ta co sie miesci z tylu klawiatury , monitor po lewej, joy wiadomo, myszka kolo bialej klawiatury i zasilacz na obudowie PC
Slesz pisze:@Amigaz - aleś te dyskietki porozkładał Chyba na codzień ich ak nie trzymasz ?
Nie trzymam . Ale to jakis czas temu segregowalem wedlug alfabetu do spisu wiec musialem je ladnie rozlozyc . Normalnie trzymam je w pudelkach takich kwadratowych na dyskietki, no wiecie, na pewno znacie te pudelka Maja 2 rzedy. Mam takich pudelek 3
@ Amigaz - jeszcze dwie sprawy
1- To beżowe to zasilacz ? (czyt. - umyj to, może sam się dowiesz co to jest ;P)
2- Nie masz lewego Alta i Shifta. Jak sobie bez nich radzisz np. w Pinball Dreams ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Slesz pisze:@ Amigaz - jeszcze dwie sprawy
1- To beżowe to zasilacz ? (czyt. - umyj to, może sam się dowiesz co to jest ;P)
2- Nie masz lewego Alta i Shifta. Jak sobie bez nich radzisz np. w Pinball Dreams ?
1. Zebys widzial z bliska jak czysta jest klawiatura . Nie chce tego myc, niech zostanie jak za dawnych lat
2. No niby nie ma, ale jest . Jakby to powiedziec. Przyciski to sciema, sa osadzone na prawdziwych przyciskach czyli na kółeczkach. Czyli bez problemu mozna grac w pinballe, zreszta przycisk A moze zastepowac shifty
Ja zrobie sesje Amisi, z kontrolowanym swiatlem (domowe amatorskie studio foto), z kontrolowanym tlem i wogole, ale to kiedys przy okazji, narazie moge kamerka netowa porobic i wstawic :]
Niestety już Amigi nie posiadam, ostał mi się jeno WinUAE. A PC nie ma co pokazywać, bo jaki jest PC - każdy wie i widział.
Pulpit w każdym razie chwilowo mam taki jak na screenie; a że lubię grzebać, więc co jakiś czas się zmienia całkowity wygląd ekranu
(zdjęcie ciemnawe, żeby było widać kolory WB)
Pozdrawiam - AlaN Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
AlaN - nie wstydź się PC bo w końcu tu chodziło o zdjęcie biurka z kompem jaki by nie był... A jeśli chciałeś zrobić zdjęcie pulpitu to lepiej było to zrobić w UAE niż aparatem...
Amigaz - dzięki za link do strony "cyberfoto" bardzo się przydała ...
[/list]