slam Tilt
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:

&
Wyszukiwarka na forum
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Cześć. Dołączam sie do powyższego pytania. Po wpisaniu 'slam tilt' w wyszukiwarce nie ma na temat jego uruchomienia ani słowa. Próbowalem odpalić w WinUAE 0.8.25 config-->kick 3.0 AGA, chipset-->AGA, floppies-->slamtilt_pinball_aga-1.adf w stacji df0, reszta stacji nieaktywna.
I przy okazji pytanie jak save'ować w Turrican 2? Czy tam się przechodzi plansze i są kody czy robić save za pomocą WinUAE?
I przy okazji pytanie jak save'ować w Turrican 2? Czy tam się przechodzi plansze i są kody czy robić save za pomocą WinUAE?
- kendziur
W Turricanie 2 chyba nie ma opcji save. Kody:
Cheat verification: 100% working
On the title screen press the 'SPACE BAR' to enter the music menu,
then press '1', '4', '2', and then press 'ESC' twice. This should
give you unlimited lives.
Z Hall Of Light. Kodów do poziomów raczej ni ma. Ale to jest temat do zakładki "Gry" raczej
Cheat verification: 100% working
On the title screen press the 'SPACE BAR' to enter the music menu,
then press '1', '4', '2', and then press 'ESC' twice. This should
give you unlimited lives.
Z Hall Of Light. Kodów do poziomów raczej ni ma. Ale to jest temat do zakładki "Gry" raczej

Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Kurcze, próbowałem uruchomić WB z podaną przy pliku konfiguracją ale pokazuje mi się czarny ekran. Jak go odpalić? Żeby uruchomic slam tilta nie muszę ściągać dodatkowo pliku WHDLoad? Po zadzialaniu WB gdzie powinny sie znajdować pliki ze slam tiltem, w katalogu 'C' WorkBencha?
Sorki za zawracanie gitary.
Sorki za zawracanie gitary.
- BadMojo
Za moment wrzucę na ftp wersję która odpalisz bez systemu. Zrobiłem bootującego hdfa i wszystko działa.
---EDIT---
Ściągnij i rozpakuj do folderu z zainstalowanym winUAE ten plik. Włącz UAE, wczytaj konfigurację SlamTilt, zmień ścieżkę do kicka i kliknij start. Gra powinna od razu się odpalić
Miłego szpilania
ps. Co do AmigaSYS - ściągnąłeś update, a nie cały system. Plik z systemem znajduje się dokładnie tutaj. Do zainstalowania będziesz potrzebował adf z workbenchem (Do pobrania stąd).
---EDIT---
Ściągnij i rozpakuj do folderu z zainstalowanym winUAE ten plik. Włącz UAE, wczytaj konfigurację SlamTilt, zmień ścieżkę do kicka i kliknij start. Gra powinna od razu się odpalić

ps. Co do AmigaSYS - ściągnąłeś update, a nie cały system. Plik z systemem znajduje się dokładnie tutaj. Do zainstalowania będziesz potrzebował adf z workbenchem (Do pobrania stąd).
AXE Capoeira!
Hej,
wczytalem konfiguracje 'slam tilt.uae', w zakładce Hard Drives dałem Add Hardfile i wczytałem 'slam.hdf' ale wyskakuje komunikat, 'you need to have a diskfile in df0 to use a kickstart replacement', nie wiem o co ci chodzi w wyrażeniu '.zmień ścieżkę do kicka.' Co mam wczytać w zakładce ROM-->Rom File?
wczytalem konfiguracje 'slam tilt.uae', w zakładce Hard Drives dałem Add Hardfile i wczytałem 'slam.hdf' ale wyskakuje komunikat, 'you need to have a diskfile in df0 to use a kickstart replacement', nie wiem o co ci chodzi w wyrażeniu '.zmień ścieżkę do kicka.' Co mam wczytać w zakładce ROM-->Rom File?