Nie jestem modem,ale niemiło się czyta kłotnie co niektórych userów,dla tego apeluje w moim imieniu a spokój ,przecież ani się nie widzicie ani tym bardziej nie znacie,więc po co jakieś kłotnie?No to buzi i się przeprosić.
Ja apeluje by takich ciołków forumowych jak Kubal, czy Arekis, zablokować z krzykiem " Chwała Ci Boże, za ten dzień ". Takim lolom to tylko psycholog pomocny.
Kubal pisze:[ciacham]
Add:Proszę o zamknięcie tematu bo nic z tego dobrego nie będzie ...
A że ty prosisz to g**** wszyskich obchodzi! Żartuje Kubal, ale ostatnio się atmosfera spieła rzeczywiście. Nie jest już tak przyjemnie jak np. przed 21 Wrześniem 2005 (zwonu się nie obraź Kubal ) a tak serio od sierpnia się spięło[/img]
To nie durny ropic.Nie kapuje jako można się wkurzać na kogoś i jeszcze mu pisac teksty typu"Kubal odp...się ode mnie" ,fakt że fajnie brzmi he he ,ale przy wódce ,a nie na forum.Dlatego apeluje-koniec kłótni,jak ktoś coś napisze niech drugi nie odpisuje proste.
Chce ktoś skończyć jak osławiony Bober?
Powiem tak : Dopóki was trzech nie było atmosfera była w porządku... Przyszło trzech debili i już co topic to spam i głupkowate dogadywanie... niby dojrzali a jacy dziecinni