Muzyka, ubiór, styl, subkultura, moda
Moderator: GTW
- Slesz
Muzyka, ubiór, styl, subkultura, moda
Slesz:
- Nie jestem metalowcem
- lubię posłuchać metalu, ale nie utożsamiam się z żadną subkulturą
- ja nie mam potrzeby wyróżniania się ubiorem.
Aliens:
- Słuchasz metalu, więc musisz nim być
- każdy by cię wyśmiał
Jak dużą wagę przywiązujecie do ubioru i stylu ?
- Nie jestem metalowcem
- lubię posłuchać metalu, ale nie utożsamiam się z żadną subkulturą
- ja nie mam potrzeby wyróżniania się ubiorem.
Aliens:
- Słuchasz metalu, więc musisz nim być
- każdy by cię wyśmiał
Jak dużą wagę przywiązujecie do ubioru i stylu ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Amigaz
- Michajster
Ktoś mnie kiedyś spytał: hej, śliwka to ty Kim ku. jesteś? Punkiem, metalem czy skejtem? Ja mam własny styl, ubieram sie jak chce i nie ograniczam sie do czegos. Słucham metalu, rapu (tylko starego bo nowy to shit), rocku i wiele gatunkow podobnych, nawet kolęd slucham. Jeśli chodzi o ubiór to raz sie zesram w gacie a raz troche mniej
bo nie nosze obcislych spodni i bluz bo musze swobodnie sie czuc, i moje ubrania muszą mieć ciemny kolor a najlepiej czarny. Wysmiewam sie z dresow i ojowców

- Shoonay
- Kontakt:
Re: Muzyka, ubiór, styl, subkultura, moda
Żadną.Slesz pisze:Jak dużą wagę przywiązujecie do ubioru i stylu ?
W zimie, żeby było ciepło.
W lecie, żeby nie za gorąco, ale gdzieś tego "odtwarzacza utworów muzycznych" trza zmieścić, także albo koszula, albo w gaciach kieszonka się musi znaleźć - ewentualnie jakieś koralo-wisiorki-z-wbudowanymi-słuchawkami-i-podtrzymywaczem-sprzętu

- Aliens
Uh Ty Slesz zablokowałeś mi opcję na pisanie
Dobrze, że tylko przez 4 godziny
A więc uważam, że Slesz trochę odbiegł od świata rzeczywistego, nie znosi ludzi, lubiących i ubierających się w daną modę.
Nie akceptuje dresów, hiphopowców ( PLUS ), ale też metalowców ( MINUS ).
Slesz wpadł w jakieś błotko nieakceptacji. Stary musisz z niego wyjść i żyć normalnie.

Dobrze, że tylko przez 4 godziny

A więc uważam, że Slesz trochę odbiegł od świata rzeczywistego, nie znosi ludzi, lubiących i ubierających się w daną modę.
Nie akceptuje dresów, hiphopowców ( PLUS ), ale też metalowców ( MINUS ).
Slesz wpadł w jakieś błotko nieakceptacji. Stary musisz z niego wyjść i żyć normalnie.

- Amigaz
- Bebokus pospolitus
kiedyś słuchałem pop/disco lat 80 więc miałem fryza na tamte lata(koszmar),potem słuchałem metalu/rocka więc wiadomo ramoneska,dzinsy,alwe długich piór nie miałem.Teraz ubieram się na czasie skóra ,dzinsy ,brązowe buciki
a słucham nadal lat 80(rock,pop wszystko z tego okresu).
To że ktoś nie ma długich włosów,nie ubiera się w dres,czy nie nosi spodni typu"narobiłem w gacie"nie znaczy że nie może słuchać ulubionego rodzaju muzyki(rock,pop,techno cokolwiek).

To że ktoś nie ma długich włosów,nie ubiera się w dres,czy nie nosi spodni typu"narobiłem w gacie"nie znaczy że nie może słuchać ulubionego rodzaju muzyki(rock,pop,techno cokolwiek).
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach