Będą wprowadzane jakieś konkretne plany, co do nowego loga na forum ? Ten "phpbb" jakoś ciągle mnie irytuje. Jakby co, to przecież można by ogłosić coś w rodzaju konkursu dla utalentowanych grafików na łajładniejsze logo forum.
+ nadal nie poprawiono, takiego małego błędu. Po przeczytaniu/ napisaniu danego postu, później mi się wyświetla jako nie przeczytany. I tak się można uganiać za rzepą w polu.
Co do loga to ja mogę bardzo chętnie zrobić (wiem że jeszcze nie przesłałem Blodowi tamtych ikonek, ale w końcu są święta ). Tylko że logo było by gotowe za tydzień, bo dzisiaj już nie zdążę zrobić.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Jak mówiłem logo mogę zrobić, ale to napewno nie w tym tygodniu, w weekend mogę zrobić, bo w tygodniu trzeba się uczyć niestety i poprawiać "kilka" złych stopni.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Do aministracji :
Odkąd moje sugestie i propozycje lądują w "Hydeparku" ? Termin ostatecznych poprawek minął, więc mogłem wyrazić jakiś swój pomysł.
Może to jakaś nowa moda, że tematy moje, teraz trzeba przenosić do Hydeparku, bo zaśmiecają ważniejsze wątki. O co biega, chętnie posłucham bajek.