Tym razem dźwięk nie działa. Ściągnąłem najnowsze drivery ze styrony producenta płyty(Gigabyte model GA-7VT600 AC97) no i nic nie słychać. Program wykrywa podłączone głośniki jako "Zasilanie głośnika". To chyba nie jest dobrze. Jak ktoś ma pomysł, co z tym fantem zrobić bądź spotkał się z takim problemem, proszę pisać.
Z góry dzięki.
Problem z kompem... znowu
Moderator: GTW
- kendziur
Problem z kompem... znowu
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Tatolokalizator!
- martini
- kendziur
Nie rozumiem co się z nim dzieje. Wyłączam go. Potem włączam i już mi Windowsa nie ładuje. I nie pozostaje mi nic poza reinstalką windy. Tutaj jednak sprawa też nie wygląda dobrze. Podczas kopiowania plików jeszcze w trybie EGA nie kopiuje mi plików. Nie podaje konkretnych powodów, a płytka jest w porządku(bez zarysowań itp.). Gdy próbuję omijać te pliki komp wiesza się na amen i pokazuje się ekran stop, którego treść to głównie:
*IRQL NO LESS OR EQUAL
*PAGE FAULT IN NON-PAGED AREA
Mam dwie teorie:
-nawala płyta główna
-nawala dysk
Jak ktoś spotkał się z takim krnąbrnym kompem pliz niech da znać i pomoże, bo klawierka już nie wytrzymuje kolejnych hitów w nią skierowanych.
*IRQL NO LESS OR EQUAL
*PAGE FAULT IN NON-PAGED AREA
Mam dwie teorie:
-nawala płyta główna
-nawala dysk
Jak ktoś spotkał się z takim krnąbrnym kompem pliz niech da znać i pomoże, bo klawierka już nie wytrzymuje kolejnych hitów w nią skierowanych.
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Tatolokalizator!
Tatolokalizator!
- Slesz