Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
moze troche jasniej, nikt niejest jasnowidzem i niewidzi twojego monitora.
Jesli chodzi o kody zabezpieczajace to sa zaloczone w ksiazeczce razem z gra.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
super maszynka www.google.pl (najlepiej wpisywac <tytuł> AMIGA CHEATS) zawsze działa
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
słuchajcie moi przyjaciele! w książeczce są na pewno bo miałem kiedyś oryginalną gre jak miałem amige! ale teraz gram przez emulatora i kodów nie mam! gre ściągnołem z tej strony ale chyba nie jest przerobiona bo pyta mnie o kod ja wpisuje na pałe i sie wyłącza! dlatego mam prośbę jak ktoś ma kody to proszę o pomoc!
no ja mam gdzies ksiazeczke z kodami do ligi (tej nowszej) na ami
tyle ze te kody drukowane są na takim papierze ktory uniemozliwia skuteczne odbicie czy to na skanerze czy ksero
nie lepiej sciagnac wersje z planetemu (pewnie jest scrackowana jakaś)?