Witam!
Chciałem sobie pograć w Superfroga na pełnym ekranie. Włączam, 1-1, 1-2 i nie wytrzymuje tej pikselozy. Każdy piksel widać z osobna. Gram dalej. Walnąłem o kolec. Kolec to kilkanaście pikseli. Teraz to już było tylko GHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Czy można w WinUAE 1.2 włączyć rozmazanie? Bo nie takie widoki mi przypominają wiek z przed 3-12 lat.
Były tam jakieś efekty chyba w Display.
Nie dziw się - pikselki na monitorze PCtowym są kwadratowe ; na telewizorze - okrągłe co daje efekt rozmycia. Stąd ten burak. Pogrzeb w opcjach, były tam nakładki i filtry jakieś na obraz, ale wtedy musisz mieć mocniejszy sprzęt żeby nie zamulało (bawiłem się kiedyś w te bajery przy emulacji Legionu, ale z pamięci nie podam gdzie dokładnie to było)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Dobrze się schlać - rozmycie naturalne gwarantuje najlepsze efekty wizualne. Po radę jaki trunek wybrać proszę się zgłosić do forumowych ekspertów - Mnie i Atalanta, czyli Panów AA
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
tak wogole to poco sciagac najnowszy emulator uae skoro wczesniejsze tez sa dobre i jest gwarancja ze gry dzialaja ja nadal uzywam wersji 0.8.27 i Superfrog smiga jak po masle (niech nikt nie mysli ze krytykuje tu najnowsze emulatorki )
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
1. dzieki za pochwale
2. może spróbuj go podkręcic ? Ja ze swojego wycisnąłem prawie GHZ dodatkowego
3. może pochwalisz się, jakie ustawienia zastosowałeś - przyda się innym
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.