Jak mogę zmienić swoją rangę?
Przeważnie nie możesz zmienić nazwy swojej rangi (pojawiają się one pod nazwą użytkownika przy przeglądaniu tematu, oraz w twoim profilu, zależnie od szablonu). Większość for używa rang aby zaznaczyć liczbę postów, które napisałeś, i aby wyróżnić konkretne osoby, np. moderatorzy czy administratorzy mogą mieć specjalną rangę. Prosimy nie pisać specjalnie postów tylko po to, aby otrzymać wyższą rangę. W takim wypadku moderator lub administrator po prostu ręcznie ją zmniejszy.
Radze to usunąć. . . To jakieś dziwne na forum bez rang
jak na forum na którym w gruncie rzeczy mało się dzieje to bardzo dużo gadki-szmatki na tematy "organizacyjne" - jakieś rangi, nazwy grupy, czy moderator bedzie pisał na forum czy nie bla bla bla - sztuka dla sztuki jak na moje oko 0_x
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
Jeśli miałby być rangi to tylko tematyczne, jak dobrze wiemy te z Levelami się nie sprawdziły. Można by także dać każdemu "zwykłemu użytkownikowi forum" jakąś jedną rangę, a reszta by została jak jest. Mi akurat specjalnie nie przeszkadza brak rang (chociaż są rangi Moderator, Administrator i V.I.P.)
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"