Zmiana nick'a
Moderator: GTW
- Aliens
Zmiana nick'a
Jakie są szanse zmiany nicka na forum ? Może da się jakoś dojść do porozumienia
Zaraz pewnie usłyszę, że są ważniejsze sprawy na forum, a zmiany nick'ów są niedopuszczalne. Może jednak, będzie pewna nadzieja, dla średniej bytności na forum, usera ?
Zaraz pewnie usłyszę, że są ważniejsze sprawy na forum, a zmiany nick'ów są niedopuszczalne. Może jednak, będzie pewna nadzieja, dla średniej bytności na forum, usera ?
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
1. Takie prosby piszę się w PM do administracji
2. Przy zakladaniu konta trzeba było myslec jaki nick sobie dajesz
3. Przecież i tak wszyscy (przynajmniej starsi) userzy będą wiedzieć, że to ty, tylko ze zmienionym nickiem
3. Przecież i tak wszyscy (przynajmniej starsi) userzy będą wiedzieć, że to ty, tylko ze zmienionym nickiem
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Aliens
1. Znudziła mnie, już ta opcjaAnthrox pisze:1. Takie prosby piszę się w PM do administracji
2. Właśnie nie myślałem wtedy ;P
3. Nie chodzi o ukrycie swojego JA, tylko o wewnętrzną zmianę swojego konta. Tzn. o nick.
- !Gregor!
Re: Zmiana nick'a
Ale po co? Wszyscy już się przyzwyczaili do Aliensa. A jak Ci zmienią nicka to zaraz zrobi się zamieszanie. Już np. trzeba pamiętać, że dawny Piotrek to teraz Hardy, a za chwilę że Aliens to iksiński.Aliens pisze:Jakie są szanse zmiany nicka na forum ?
S.E.G.A RULES
- Aliens
Re: Zmiana nick'a
Ten nick, teraz kojarzy mi się z pewnym upadkiem, młodzieńczego buntu. Wychodzą pewne skojarzenia głupoty, złości, niezrozumienia, wątpliwości.!Gregor! pisze: Ale po co? Wszyscy już się przyzwyczaili do Aliensa. A jak Ci zmienią nicka to zaraz zrobi się zamieszanie. Już np. trzeba pamiętać, że dawny Piotrek to teraz Hardy, a za chwilę że Aliens to iksiński.
By odzyskać spokój ducha, trzeba nabyć jakąś komfortową nazwę samego siebie
-
- Kontakt: