Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
O co chodzi w tej grze po wgraniu siedze jako rycerz i jadam jakies swinstwo nagle leci na mnie gruba baba i wali mnie w zakuty łeb a ja nawet nie mogę sie ruszyc czy ktos gral w tą gre jak moge sie bronic czy cos w tym stylu jakich klawiszy do obsługi tej gry uzywac bo nawet nie moge wyprobowac bo stara robi z mojej glowy omlet za pomoca walka
gdy leci animacja w odpowiednim momencie musisz wykonywac ruchy w roznych kierunkach.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
ZB dzieki ale nadal cos jest nie tak klikam myszka i enterem na laptopie i cos nie daje rezultatu nadal dostaje w leb {klikam przez cała animacja}
nawet szczałkami w różne kierunki i nic
ruchy wykonujesz joyem, odpowiedni ruch w odpowiedniej chwili/scenie (lewo, prawo, gora, dol lub fire)
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
a powiedz mi po hui ci joy skoro emuluesz go na klawie, troche myslenia niezaszkodzi.