Chcialbym wam przedstawic wg mnie wspaniala strone gdzie za granie w gry flashowe i zdobywanie tam punktow mozemy te punkty zamieniac na nagrody przedmiotowe. Strona jest calkowicie darmowa i nie wymaga instalacji zadnych rzeczy na komputerze ani tez oplat za granie. Jedynie co strona wymaga to ok 5 minut czasu dziennie. Na stronie zarejestrowanych jest już 9 milionów graczy z calego swiata.
Na czym polega zabawa w prizee?
Mamy roznego rodzaju gry flashowe w ktore mozemy zagrac raz dziennie (gry zrecznosciowe) do 3 razy dziennie (zdrapki). Z kazdym dniem przechodzimy kolejne poziomy w grach majac coraz wieksze szanse na coraz wieksze nagrody. Za przejscie calej gry dostajemy bonus. Jest to przewaznie oprocz normalnych wygranych 0.10 Bubz (waluta prizee to bubz). Oto kilka przykladowych screenow z gry.

Jakie sa nagrody?
Przerozne poczawszy od pluszowych zabawek, zegarkow, koszulek, idac dalej gry komputerowe, lornetki, pady i jeszcze dalej laptopy systemy nawigacji satelitarnej telewizory. Te ostanie sa dla bardzo wytrwalych graczy. Np ja wygralem juz 4 nagrody za ktore nic nie musialem zaplacic. Koszty przesylki pokrywa firma Prizee !!!

Takze jezeli zachecilem was do gry to kliknijcie w TEN link i zarejestrujcie sie. Na pewno nie bedziecie tego zalowac. W 5 dniu gry zostaniecie poproszeni o wpisanie danych osobowych. Pamietajcie ze musicie podac prawdziwe gdyz inaczej nagrody do was nie dojda (bo jak mialyby dojsc jezeli nie podaliscie adresu np).
A teraz bardziej szczegolowo. Po wejsciu klikamy na REGISTER NOW

Potem tylko potwierdzamy i juz mamy konto na prizee. Mozemy zaczac zabawe.
Co dostajecie rejestrujac sie polecajac mnie ? 2x wiecej darmowych gier na start.
Co ja mam z tego ze sie zarejestrujecie polecajac mnie? To ze w przyszlosci jak wygracie jakas nagrode to dostane taka sama. Tyle. Zadnych % z zyskow czy innych tego typu rzeczy jakie mozna znalezc na wielu portalach. Takze mozemy sobie pomoc.
Mam nadzieje ze was zachecilem takze do zobaczenia w grze Paintball