Zrobiłem taki sobie prosty kawałek w Ejay'u Całość zajęła jakieś 15 minut,szkoda ze w podstawce jest tak mało sampli(jak zwykle cwaniaki wydają osobne płyty z samplami),wtedy mozna by zrobić naprawde fajne rzeczy. Dreamland
no muzyczka nawet wkretowa, podoba mnie sie a wie moze ktos czy da sie przekonwertowac jakos muzyke zapisanom w amigowym pro trackerze ? ostatnio sie zaczolem zabawiac tym programem i cos "sklejac" i jak bym to chcial zapisac i przekonwertowac to czy dalo by rade
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
Chłopie zapomnij o eJay'u. Ten program nie ma absolutnie żadnych możliwości w porównaniu do aktualnych sequencerów. Jeśli chcesz coś skręcić to załatw sobie FL Studio, Reasona, albo Cubase.
Wiem co nieco o produkcji, bo siedzę w tym już od dłuższego czasu. Jak chcesz parę rad to odezwij się na gg
offca666 pisze:Chłopie zapomnij o eJay'u. Ten program nie ma absolutnie żadnych możliwości w porównaniu do aktualnych sequencerów. Jeśli chcesz coś skręcić to załatw sobie FL Studio, Reasona, albo Cubase.
Wiem co nieco o produkcji, bo siedzę w tym już od dłuższego czasu. Jak chcesz parę rad to odezwij się na gg
Pozdro
Buhehe wiedziałem że znajdzie się ktoś taki Mam ten program od niedawna,(FL Studio)ale jeszcze nie zajarzyłem wszystkich opcji,początkujący jestem.W zasadzie to chciałbym zrobić coś w starym stylu,ale nie wiem czy można uzyskać takie brzmienie.
AlaN pisze:A czemu nie da się przekonwertować? Zgrywasz MOD'a na PC< i zgrywasz go na HD w np. WinAmpie na WAV. Potem już tylko konwersja na MP3 (jak chcesz).
mi wystarczy nawet do mod-a bo to mniej zajmuje niz wav
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."