Ale emulować emuluje, tylko będzie problem z pełną emulacją A1200 (Nie pamiętam co to konkretnie było, ale trzeba było wyłączyć to 24-bitowe "coś")
Moderator: GTW
Dokładnie. M$ podaje jeszcze niższe, bez Aero. Ja mówię o przyjemnej i komfortowej pracy z wszystkimi bajerami oraz z jednoczesnym uwzględnieniem minumum giercowego w dzisiejszych czasach. Sam mam to co podałem wyżej + marniutką GF6600GT (czekam na DX10.1Arekis pisze:Taa, a u mnie działało na C2D 1,86gHz, 1gb ramu, jakiejś intelowskiej karcie graficznej. Bez aero.
Dokładnie. Patche, łaty, poprawki i uaktualnienia po raz miliard osiemset dwudziesty trzeci. Błąd naprawiony wieki temu.Arekis pisze:Ale vista. Ałaaa. Pierwsze uruchomienie i zacinka (najpierw pokazało, że będzie usuwać kilka miliardów lat) przy kasowaniu pliku.
Z ciekawości spytam, bo w wojenki systemowe nie dam się wciągnąć, do czego wykorzystujesz 64-bitowy system czego nie dałby Ci 32-bitowy?Shoonay pisze:Nie, nie mam oryginału, świadomie wybrałem ją bo lubię się babrać z nowymi niedorozwiniętymi systemami. I co? I pozostanę przy niej. Lepszego 64bitowego systemu niema.