Poszukuję "Son of Zeus" czy coś podobnego? Taki gra oparty na świecie Mity Grecji, gdzie bohater przyjdzie walczyć z OGROMNIE pająka. Albo z OGROMNIE ośmiornica czy olbrzym.
Liczę na Was! Wiem, że nie istnieje oficjalnie. Ale musi istnieć przynajmniej DEMO albo TRAILER. A może istnieje na innej platformie.
Dziękuję za informacji. Ale skąd mam wziąć DEMO, bo nie mogę znaleźć w www.google.pl , ani w aukcje Allegro.
P.S. Ale jeśli chodzi o władanie języka polski, to znam bardzo dobrze i mam kłopoty z gramatyki. Są dużo użytkownicy w Internecie, którzy często piszą niepoprawne i dużo brzydkich wyrazów.
Masz dość poważne kłopoty z gramatyki, ale myśle, że pracując nad tym, pozbęziesz się tego. Ale nie używaj argumentu, że "inni piszą gorzej i używają brzydkich wyrazów", bo to dla mnie nie jest żaden argument, tylko wymówka. Walcz, a wtedy to wyrównasz.
A co do tego dema.trzeba poszukać właśnie tego coverdysku. Śledź nie tylko Allegro, ale przede wszystkim e-Baya. Tam łatwiej na to natrafisz. Być może w Internecie jest gdzieś strona z coverami do Amiga Action, nie wiem. Jeżeli znajdę, dam Ci znać, możesz być pewien