Pinballi niestety na amigę się za wiele nie ukazało. Pinball Dreams to rzeczywiście chyba jeden z lepszych, choć całkiem dobry jest także Pinball Fantasies. Nie można też nie wspomnieć o Slam Tilt .
Dla mnie najlepszy pinball jaki wyszedł na amige i w ogóle w jaki grałem tooooooo: "Pinball Dreams", ale np. "Pinball fantasies" nie przypadł mi do gustu.
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB
Jestem nowa, ale kiedys grałam na Amidze Uwielbiam te pinballe ale niestety mam problem z ich uruchomieniem. Kiedy przejde juz wszystko związane z emulacją i dojde do wyboru stołu, czy nawet już do samej gry to niestety nie moge wystrzelić piłki. Jakim klawiszem się to robi?? Spacja w tym wypadku nie bardzo chce zadziałac. albo gdzie się zmienia ustawienia klawiszy?
Druga sprawa to w ogole nie umiem uruchomic Pinball Fantasies, nie wiem jaka konfiguracja do tego ma byc:(
A ten ze spacją to pinball dreams.
Właśnie o to chodzi, że nie da się przytrzymac zadnego z klawiszy by piłeczka wystrzeliła do góry. A na tych fliperkach nie grałam od lat i niestety mam problem z konfiguracją.
Będę wdzieczna za pomoc. Uzywam do emulacji WINUAE 0821r4
Inezka pisze:Właśnie o to chodzi, że nie da się przytrzymac zadnego z klawiszy by piłeczka wystrzeliła do góry. A na tych fliperkach nie grałam od lat i niestety mam problem z konfiguracją.
Będę wdzieczna za pomoc. Uzywam do emulacji WINUAE 0821r4
ustaw w emulatorze dla portu 0 PC mouse, a dla portu 1 Keyboard layout B i powinno działać
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"