pomoc mile widziana. w grze superfrog po uruchomieniu 6cm gornej czesc ekranu znajduje sie na dole jakie ustawic parametry w emulatorze winue 0.8.17,release3
mam włączony i horizontal i verticale w innych grach działa okey gry zajmują cały ekran, moze napisz mi wszystkie funkcje jakie masz właczone w displey i jaką rozdzielczość używasz na adres imejl moge wyslac zdjecie jak to wyglada. jestem nowy i zielony
Proponuję skorzystanie z konfiguracji dostępnej w dziale Programy.
Jeśli nie pomoże, to możesz pobawić się opcjami w zakładce Filter - tam już bezproblemowo można ustawić obraz w pionie i poziomie. Problem w tym, że emulacja ma wtedy tendencje do przycinania się - potrzebna jest mocna konfiguracja komputera.
pomyłka....co ja sobie ubzdurałem...chyba programistów chciałem poprawić. udałem się do drugiego pokoju odpaliłem moją amige 600 i co !!!!! wszystko tak samo jak na ekranie pc swoją drogą ale przyjemnie jest nacisnąć kombinację przycisków amiga+amiga+ctrl (Boze daj mi siły aby znieść ją do piwnicy) dzięki za wysłuchanie pa!!!!
Bardzo dziwne.
Odpalalem SuperFrog na A500,A1200,CD32 i nie byla takich objawow jak opisujesz (gorna czesc obrazu na dole ekranu).
Widocznie masz jakas popsuta wersje tej gry, albo dyskietka jest uszkodzona