Hejka!
Ludziska może podpowiecie mi jak zainstalowac tego workbencha którego ściągnąłem z ELBI. W instrukcji po ustaleniu configurachji mam zmienić ścieżkę dostępu dla HD tzn. w zakładce Hard Drivers ale w której : Dodaj Folder , Dodaj Obraz Dysku czy może Dodaj dysk. Czy moglibyście mi to hakoś Lopatologicznie wytłumaczyć? Sorry ale jestem początkującym EMUMANIAKIEM .
Dziękuję z Góry ........
jeżeli ustawiłeś już konfiguracje potrzebną do uruchomienia partycji to pozostaje Ci tylko zmienic sciezke w tym celu w zakładce dyski twarde (Hard drives) klikasz na partycje juz utworzoną dwukrotnie i w 3 okienku ustawiasz swoja sciezke do katalogu. Polecam przeczytanie wątka na forum w którym wszystkie jest po kolei wyjaśniane.
Sorka za zmiane postu ale dopiero zauwazylem ze postepujesz wg instrukcji takze wyjasnilem Ci jak zmienic sciezke dostepu
Ostatnio zmieniony 18 lip 2004, o 20:59 przez Wirus, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Marcin T pisze:Hejka!
Ludziska może podpowiecie mi jak zainstalowac tego workbencha którego ściągnąłem z ELBI
polecam zagladac co jakis czas i sciagac najnowsza wersje z jednego z linkow podanych w tamtym watku - poniewaz Blod za mna nie nadaza bo i pewnie ma malo czasu to w ELBI nie koniecznie musi znajdowac sie najnowsza wersja