Jak w temacie - kupię do swojej Amigi 1200 zadbaną kartę TURBO - PONIŻEJ 500 ZŁ ew musi być po prostu warta swojej ceny, więc takie naciągane pokroju efunzine odpadają
Miłym dodatkiem byłaby dołączona pamięć SIMM aczkolwiek niekoniecznie...
Interesuje mnie marka wyłącznie Blizzarda
KUPIĘ: Blizzard 1230/50 MHz z FPU
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
KUPIĘ: Blizzard 1230/50 MHz z FPU
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Re: KUPIĘ: Blizzard 1230/50 MHz z FPU
Panowie, muszę się pożalić.
Z jednym Panem z Zakopanego umówiłem się na kupno karty TURBO, wpłaciłem zaliczkę 20 zł, miał paczkę wysłać dawno temu i nic...
Ciekawi mnie tylko, czy dałem się naciągnąć, czy np. nie wylądował w szpitalu i dlatego mi paczki nie wysłał.
Mam do niego tylko numer konta bankowego, adres i nr gg na którym niestety nie odpowiada.
Mimo wszystko nadal liczę, że karta do mnie dojdzie - bo w innym przypadku poczuję się oszukany
Z jednym Panem z Zakopanego umówiłem się na kupno karty TURBO, wpłaciłem zaliczkę 20 zł, miał paczkę wysłać dawno temu i nic...
Ciekawi mnie tylko, czy dałem się naciągnąć, czy np. nie wylądował w szpitalu i dlatego mi paczki nie wysłał.
Mam do niego tylko numer konta bankowego, adres i nr gg na którym niestety nie odpowiada.
Mimo wszystko nadal liczę, że karta do mnie dojdzie - bo w innym przypadku poczuję się oszukany
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Re: KUPIĘ: Blizzard 1230/50 MHz z FPU