A jakie masz ustawienia??
Moderator: GTW
0_oBadMojo pisze:Działa, trzeba tylko zaaplikować odpowiedni patch. Mimo wszystko nie polecam - tragiczna grafika (taka jak na psx), mało możliwości konfiguracji.
Mała errata:BadMojo pisze:Fanatycy...Nie ma lepszego emulatora niż ePsxe w wersji 1.60 po dobrym skonfigurowaniu (polecam pluginy 'Pete's open gl 2.25', dzwiek standardowo 'epsx CPU core' cdtom też standardowo 'epsxe CDR aspi core') działa idealnie i gry wyglądają świetnie. U mnie hula na pIII 800 i gf2mx64.
na dziesiątki odpalanych gier na vgs nie odpaliłem... jednej :] - na epsxe także nie dało się jej odpalićBadMojo pisze:Akuhedr - co do kompatybilności - na dziesiątki odpalanych gier, nie udało się uruchomić może dwóch
kiedy skonfigurowałem po wielu próbach epsxe tak żeby możliwie najlepiej działał z harvest moon : btn to nie było mowy żebym pograł w finala na tych samych ustawieniach, to samo z syphon filter czy bloody roar :/BadMojo pisze:a ustawienń dla poszczególnych gier wcale nie trzeba zmieniać...co najwyżej trza ustawić poprawki ale można to zrobić zawczasu, gdyż na działanie innych gier nie wpływają