Mały problemik z Walkerem
Moderator: GTW
- Bebokus pospolitus
Mały problemik z Walkerem
Mam problem z Walkerem.Mianowicie chodzi mi o przejście drugiego etapu gry(los angeles 2019).Dochodzę do końca i nie mogę zniszczyć bossa(chyba można go tak nazwać),ciągle wylatują z niego ludki na lotniach o mnie zalatwiają(jak miałem Amigę 500 też nie mogłem sobie poradzić hi hi).Proszę o jakąś podpowiedź lub jakiś mały kodzik 

- Stęclik Robert
Na ekranie tytułowym gdy miga napis press fire to start wpisz WALKER ALE MUSISZ TO WPISAĆ na ekranie z tym napisem bo te ekrany przeskakują !Powinna się pojawić czerwona kreska i teraz w trakcie gry HELP+L przez ileś sekund niepamiętam ile przejście do następnego etapu.Miałem gdzieś jeszcze kod na życie ale musiałbym poszukać w starych notatkach.
- Bebokus pospolitus
- Bebokus pospolitus
-
Najlpierw rozwalasz wszystko oprocz tego miejsca gdzie te ludki wylatuja. Potem prujesz ile wejdzie wlasnie w to miejsce gdzie wylatuja. Mozna je uszkodzic tylko wtedy kiedy wlasnie ktorys ludek wystartuje.
Ps. Jezeli grasz na easy to nastepna plansza ci sie NIE pokaze. Bedzie pisalo congratulations bla bla bla zacznij gre na wyzszym poziomie.
4 poziom jest prze.... iles tam set lat w przyszlosc a my Walkerem z przeszlosci latamy
Ps. Jezeli grasz na easy to nastepna plansza ci sie NIE pokaze. Bedzie pisalo congratulations bla bla bla zacznij gre na wyzszym poziomie.
4 poziom jest prze.... iles tam set lat w przyszlosc a my Walkerem z przeszlosci latamy