Mały problemik z Walkerem

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Mały problemik z Walkerem

Post autor: Bebokus pospolitus »

Mam problem z Walkerem.Mianowicie chodzi mi o przejście drugiego etapu gry(los angeles 2019).Dochodzę do końca i nie mogę zniszczyć bossa(chyba można go tak nazwać),ciągle wylatują z niego ludki na lotniach o mnie zalatwiają(jak miałem Amigę 500 też nie mogłem sobie poradzić hi hi).Proszę o jakąś podpowiedź lub jakiś mały kodzik :)
Ash

Post autor: Ash »

Była jakaś kolejność tego, co trzeba najpierw w nim rozwalić, ale nie bardzo pamiętam jaka:)
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Coś mi się kojarzy, że na aminecie jest gdzieś zbiór tipsów, musisz poszukać..
Awatar użytkownika
Stęclik Robert

Post autor: Stęclik Robert »

Na ekranie tytułowym gdy miga napis press fire to start wpisz WALKER ALE MUSISZ TO WPISAĆ na ekranie z tym napisem bo te ekrany przeskakują !Powinna się pojawić czerwona kreska i teraz w trakcie gry HELP+L przez ileś sekund niepamiętam ile przejście do następnego etapu.Miałem gdzieś jeszcze kod na życie ale musiałbym poszukać w starych notatkach.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Dzięki chłopaki :)
Awatar użytkownika
doda

Post autor: doda »

Na planetemu masz wersje z trainerem . :lol:
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Dzięki Ci Dodo Elektrodo :D
Arachnid

Post autor: Arachnid »

Najlpierw rozwalasz wszystko oprocz tego miejsca gdzie te ludki wylatuja. Potem prujesz ile wejdzie wlasnie w to miejsce gdzie wylatuja. Mozna je uszkodzic tylko wtedy kiedy wlasnie ktorys ludek wystartuje.
Ps. Jezeli grasz na easy to nastepna plansza ci sie NIE pokaze. Bedzie pisalo congratulations bla bla bla zacznij gre na wyzszym poziomie.
4 poziom jest prze.... iles tam set lat w przyszlosc a my Walkerem z przeszlosci latamy :P
ODPOWIEDZ