Cannon Fodder 2
Moderator: GTW
- NoOne
Cannon Fodder 2
Po przejściu 22 misji gra sie wysypuje - chaszcze syfy migające na ekranie i nic sie nieda z tym zrobic. Domyślam sie że jest to ostatni etap tej gry. Kurde bardzo sie mamęczylem zeby ją przejsc i nawet koncówki sobie niemoge zobaczyć. Może ktos ukończył tą gierke i ma jakis pomysł co to może być. Próbowalem juz różne konfigi i 3 wersje z planetemu. Przechodząc gierke używałem ciągle save state ale wątpie żeby to miało jakieś znaczenie.
- NoOne
pewnie że chce
[email protected]
A czy ukonczyłeś gierke?
fajna jest koncówka?
skąd masz ta wersje gry?

A czy ukonczyłeś gierke?
fajna jest koncówka?
skąd masz ta wersje gry?
-
Tak ukończyłem ją, ale nie będę na razie zdradzał Ci zakończenia - sam zobaczysz, bo grę powinieneś mieć już w swojej skrzynce. Mam ją na płytce, którą kupiłem jakiś czas temu na stronie http://www.emulatorium.cnet.pl . Przy odrobinie szczęścia będą Ci działać save'y z Twojej wersji. Powodzenia K.
Ps. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, mianowicie ostatnia misja (catch 77) - egzekucja. Czy ktoś wie o co w niej chodzi? Próbowałem "złapać" 77 na zegarze, który odlicza czas, ale nic się nie stało.
Ps. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, mianowicie ostatnia misja (catch 77) - egzekucja. Czy ktoś wie o co w niej chodzi? Próbowałem "złapać" 77 na zegarze, który odlicza czas, ale nic się nie stało.
- NoOne
- NoOne
- NoOne
a u mnie jest catch 23 ciekawe o co chodziKris pisze: Ps. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, mianowicie ostatnia misja (catch 77) - egzekucja. Czy ktoś wie o co w niej chodzi? Próbowałem "złapać" 77 na zegarze, który odlicza czas, ale nic się nie stało.
A zakonczenie mnie rozczarowało Napis The End (in a very real sense)
i obrazek z zołnierzami na tle płomieni - lipa
PS. Wielkie dzięki Kris za dobrą wersje gry i dysk save
- Slesz
- NoOne
te posty są niepotrzenne. prosilem o save dysk z save'ami ze wszysktich misji i taki dostałem od Krisa - jeszcze raz dzięki wielkie. A na BTTR jest pusty save dysk chyba z jedną misją nagraną.Slesz pisze:Wiesz, Pyzio, nie chciałbym Cię martwić, ale myślę, że NoOne sobie już poradził. Poza tym fakycznie jest strona z savediskami. Jest to zdaje się jedna ze stron z regulaminu, chyba back2roots...