jak coś to patrz w 2 wagonie z tyłu .
Amigowa wlepka.
Moderator: GTW
- Felietonik
- Kontakt:
"Co miało być niebem, stało się piekłem." (Mariusz Sieniewicz)
HEJ wejdź tutaj -> http://www.felietonik.glt.pl
HEJ wejdź tutaj -> http://www.felietonik.glt.pl
- !Gregor!
Według ankiety ,która znajduje się na stronie głównej wlepki widziało tylko 6 osób. Chociaż wklejałem wszędzie w tramwajach, autobusach, w szkole, na słupach ogłoszeniowych, na przystankach, w monopolowym i gdzie się jeszcze dało. Może resztę osób nie widziało ankiety. W każdym razie ciężko jest to nazwać sukcesem.
Ten temacik można już odkleić.
(proszę o odklejenie)
Ten temacik można już odkleić.
(proszę o odklejenie)
S.E.G.A RULES 

- akuhedr
I am Muzzy and I like clocks...
spodziewaliście się że nagle tysiące ludzi przypomni sobie o Amidze i rzuci się na amiga.elbi w poszukiwaniu "ludzi do wymiany doświadczeń"?
i tak nieźle że te pare osób zobaczyło wlepke i zdecydowało się odwiedzić strone (bo nie wiemy ile osób wogóle zobaczyło wlepe) :-k
spodziewaliście się że nagle tysiące ludzi przypomni sobie o Amidze i rzuci się na amiga.elbi w poszukiwaniu "ludzi do wymiany doświadczeń"?
i tak nieźle że te pare osób zobaczyło wlepke i zdecydowało się odwiedzić strone (bo nie wiemy ile osób wogóle zobaczyło wlepe) :-k
If you live with apes man, it's hard to be clean
- !Gregor!
Tyjące nie ale liczyłem na to ,że będzie przynajmniej parę setek.akuhedr pisze:spodziewaliście się że nagle tysiące ludzi przypomni sobie o Amidze i rzuci się na amiga.elbi w poszukiwaniu "ludzi do wymiany doświadczeń"
Najważniejsze jest to ,że wszyscy przy wlepianiu się dobrze bawili. A przynajmniej ja.
- Aliens
- Jedi
- Kontakt:
Taa. Tylko kto by za to zapłacił, nie dość że trzeba w takim formacie to jeszcze zamówić reklamę na pociąguAlaN pisze:Podobało by się, co? Ta wielkość...!
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt: