Shoonay pisze: My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a!
5 złotych sie należy
...
...
...
Na jednej z pierwszych lekcji informatyki po założeniu internetu w szkole Pani Irena K. tłumaczyła nam wpisywanie komend w DOSie. Najpierw zacząłem zakładanie nowego serwera (nieświadomie, jakoś tak wyszło

). Pani zbluzgała mnie od stóp do głów. Potem trochę wykląłem cośtam pod wpływem emocji (ofkoz obijałem się grając w Starcrafta - wówczas hit - i coś mi tam nie poszło), to babka zbluzgała mnie, że gadam sam do siebie. W końcu w jednej z komend trzeba było użyć znaku backslash. Oczywiście użyłem tego drugiego. Babka się wydarła, wszyscy mieli ubaw, a kumpel stwierdził, że "od tej pory to będzie Twoja ksywka". Zapewne pasowało mu do imienia. Nie wiem jakim sposobem ludzie to łyknęli i wszyscy zaczęli mnie tak nazywać. Ów kumpel teraz nawet nie pamięta, że to jego sprawka, że tak teraz na mnie mówią. Potem postanowiłem umyślnie odciąć się od skojarzeń z gitarzystą Guns'n'Roses (nie lubie jego wizerunku) i w związku z tym postanowiłem podpisywać się bardziej patriotycznie.
Ostrzegałem, że historia nie jest nadzwyczajna i że nuda. Nie słuchał. To ma. A teraz gdzie moje 5 złotych

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.