Powiedz... powiedz czeeemu (czyli skąd ten nick?)

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Juras

Post autor: Juras »

I czym tu się chwalić....
romantyzm, tajemnica, sex, dreszczyk emocji i inne rzeczy związane z nickami
Gdyby pozbierać wszystkie nicki do kupy to wyszedł by scenariusz na miare Oscara :wink:
A ja...
Juras - tak było od zawsze i tak zostało (lepszy Juras niż np.:"Władca pralek" :lol:)
Co prawda w sieci jest wielu Jurasów (bywa... :cry: ), ale ja jestem tylko jeden :)
Ash

Post autor: Ash »

Wirus pisze:każdy się chwali swoim nickiem, że oryginalny, a co ja mam powiedzieć :)
W dzieciństwie sobie taki wymyśliłem i tak juz zostało. Teraz już nie zmieniam, ale czasami mam dość jak po raz setny czy tysięczny ludzie walą do mnie z tekstaki "jesteś wirus hiv czy ebola?", "tylko mnie nie zaraź" itp. To już sie nudne zrobiło :(
Dziwne, nikt nie wpadł, że możesz być po prostu wirem komputerowym? :)
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Ash pisze:Dziwne, nikt nie wpadł, że możesz być po prostu wirem komputerowym? :)
Jeżeli tak przedstawił nie przez komputer tylko normalnie to ludzie mogli się nie domyślić. :roll:
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
Grzesiek

Post autor: Grzesiek »

Bo ta ksywka jest podchwytliwa, tak jak gatki Don Corleona z "Ojca Chrzestnego", nieliczni wiedzą o co chodzi naprawdę 8)
man and the beast go to the east
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Juras pisze:I czym tu się chwalić....
Gdyby pozbierać wszystkie nicki do kupy to wyszedł by scenariusz na miare Oscara :wink:
A ja...
Juras - tak było od zawsze i tak zostało (lepszy Juras niż np.:"Władca pralek" :lol:)
Co prawda w sieci jest wielu Jurasów (bywa... :cry: ), ale ja jestem tylko jeden :)
Władca pralek wymiata :D ,Tyle fajnych nicków a ja mam taki dupiaty,a co powiecie na Henryka Zająca??
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Bebokus pospolitus pisze:
Juras pisze:I czym tu się chwalić....
A ja...
Władca pralek wymiata :D ,Tyle fajnych nicków a ja mam taki dupiaty,a co powiecie na Henryka Zająca??
A co powiesz na: Zyguś Krzywy :?: :lol: Dosyć ekstremalne i oryginalne imię. :wink:
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Dobre he he ,a Jonek Posypa??Albo August Wykałaczka??Nie no to już głupie .pomysł z Władcą Pralek był wporządku ale to już głupie(he he ciekawe czy ktoś rozpozna to zapożyczenie) :D
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

A może Aleksander Jebiewdenko?? :lol:
Albo władca rethman :lol:
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

A mój nick "wymyśliła" mi babka od informatyki w pierwszej klasie technikum. Właściwie, to jest cała historia z tym związana, ale nie będę was zanudzać :) :? :roll:
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Slesz pisze:A mój nick "wymyśliła" mi babka od informatyki w pierwszej klasie technikum. Właściwie, to jest cała historia z tym związana, ale nie będę was zanudzać :) :? :roll:
No wiesz? Ty, założyciel tego tematu zmuszasz nas pod groźbą wiecznego bana do zwierzeń, a sam zachowujesz całą osobistą historię dla siebie?
Toć to niedopuszczalne! :wink: :lol:
My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a!
Awatar użytkownika
Slesz

Shoonay pisze: My chcemy historię Slesz'a! My chcemy historię Slesz'a!
5 złotych sie należy ;)

...

...

...

Na jednej z pierwszych lekcji informatyki po założeniu internetu w szkole Pani Irena K. tłumaczyła nam wpisywanie komend w DOSie. Najpierw zacząłem zakładanie nowego serwera (nieświadomie, jakoś tak wyszło ;) ). Pani zbluzgała mnie od stóp do głów. Potem trochę wykląłem cośtam pod wpływem emocji (ofkoz obijałem się grając w Starcrafta - wówczas hit - i coś mi tam nie poszło), to babka zbluzgała mnie, że gadam sam do siebie. W końcu w jednej z komend trzeba było użyć znaku backslash. Oczywiście użyłem tego drugiego. Babka się wydarła, wszyscy mieli ubaw, a kumpel stwierdził, że "od tej pory to będzie Twoja ksywka". Zapewne pasowało mu do imienia. Nie wiem jakim sposobem ludzie to łyknęli i wszyscy zaczęli mnie tak nazywać. Ów kumpel teraz nawet nie pamięta, że to jego sprawka, że tak teraz na mnie mówią. Potem postanowiłem umyślnie odciąć się od skojarzeń z gitarzystą Guns'n'Roses (nie lubie jego wizerunku) i w związku z tym postanowiłem podpisywać się bardziej patriotycznie.

Ostrzegałem, że historia nie jest nadzwyczajna i że nuda. Nie słuchał. To ma. A teraz gdzie moje 5 złotych ;)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Slesz pisze:5 złotych sie należy ;)
No przecie było 5... a nawet - zdecydowanie - więcej "złotych" historii - co nick to jakaś głęboka historia została opowiedziana na miarę złotusieńkiego oskara... jeszcze mało? :wink:
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Slesz pisze:obijałem się grając w Starcrafta - wówczas hit
heh. Też swojego czasu przesiedziałem wieeeele długich nocy w battlenecie. Jest po prostu genialna. Chyba musze do niej wrócić ;)

-== edit by Blod ==-
poprawiłem coby w oczy się rzucało i nie wywoływało niepotrzebnych dyskusji na temat ortografii ;-)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Slesz

Blod ... dlaczego Blod ???? Zastanówmy się ...
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Prezes, no co Ty, jak tak mozna, nie pozwalam, zeby mi to bylo przedostatni raz :mrgreen:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
ODPOWIEDZ